Bakırköyden selamlar.. Organizasyon varsa toplanabiliriz
Bakırköyden selamlar.. Organizasyon varsa toplanabiliriz
organizeyşın morganizeyşın yapılmıyor sanırsam
büyükçekmece beylikdüzünden olanlar arkadaşlar ses versin
Eyüpten selamlar arkadaşlar müsait anlarda gezmelik dolaşmalık RODAJ tamamlamalık keyifli sürüş arkadaşları pm ile ulaşabilirler. Kendinize dikkat edin
Kozyatağından selamlar
Ataşehirden selam varsa tur atacak bana da yazsın yahu
İstanbula yeni geldim kadıköyden selamlar etkinlik ve grup sürüşlerinize katılmaktan memnuniyet duyarım
Anadolu yakasındaki arkadaşlar bir organizasyon yapalım mı? Hafta içi mesai saatinden sonra?
İstanbuldakiler bitik yahu zor
Merhaba beyler bayanlar 11 aralik aksami bi etkinlik duzenleyelim anadolu yakasinda bulusalim grupça tur atalım ? Pcx 150 ... Ümraniye
İstanbul Sarıyer Her tarafa gelirdim ama motor Rektefiyede 2017 de gelirim artık organizasyon'lara :D
Herkeze merhaba
Yarın bütün gün Beylikdüzü'nde yim
Havalardan dolayı Sıkılan bir çay içip iki motor muhabbeti etmek isteyen bu civarda mt üyesi arkadaşlar varsa
Yarın buluşmak üzre
Satılık Mondial 150 Mr Vulture
Beylikdüzünden selam olsun herkese güneşi görür görmez bi program yapılsa fena olmaz mı ? :D
Olur olurda İstanbul mt üyeleri uyuyor
Mersin mt hareketli
İzmir birşeyler yapmak için çaba harcıyor
Ama İstanbul dan ses yok
Birde en kalabalık biziz
İl guruplarını ziyaret edip bakan yok illa yazmı olması lazım toplanıp sohbet için
Benim motorumda garajda kullanmıyorum ama bir kafede buluşulur ve sohbet olursa neden olmasın
İSTANBULLLLLL
NEREYESİNİZ UŞAKLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Yok mu bi yaz için gezi ve etkinlik pilanı yapan bu havalarda içimiz ısınsın
Üsküdar dan selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)