fear kime atıyon kafayı benim tv kartına mı
hani noldu yahu.. hala atamadın
Desteklemek lazım tabi.
Ducatista:)
tv kartı 98den kalma olunca normaldir:d
@fear videoyu düzenledim 5 dk sonra youtube'ye yollicam sonrada linkini yada kendisini topic'e ekliycem :D
biraz daha sabır
aslıdna tekırdag ya gelmek ısterdım daha oncede geldım zaten gectımde.benım motorla 2 saat suruyor en fazla
ama sanırım tekırdag topıgını yazan arkta nınja var yarım saatte gıder
yavas olmayı bahane etmeyin arkadaslar bende gidip geliyorum sürekli isterseniz yavas bir grup olarak gideriz size kılavuzluk yaparım...
yavaş bı gurup olarak gıdelım valla bı pazar erken saatte cıkalım gıdelım valla
sapına kadar motorcuyuk:queen:
ben yavaş grup içerisinde olurum rodaj dolayısıyla hemde yolun keyfini çıkarmış oluruz
Bende bende bende bende o yavaş grubun içindeyim
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
süper yaw bizim grupta kalabalık olucak
cuneyt abi cok cok gecmis olsun.allah daha beterinden korusun .ucuz atlatmissin sanirim..tugrul fear cobalt grileo mox2cn volkan(rakamlari) ummet abi ve deer aklima gelmeyen (kizmayin)arkadaslar cumayi kacirmayin pisman olursunuz (biri gamze mi dedi bende isterem )
motociklet
Pazar için hava tahminleri iyiyi işaret ediyor. Aslında bende tam karar vermedim gitmek için ama bugunden motoru servise verdim hararet sorunu için bu sorun çözülürse giderim herhalde..
Olcaycım, organizyonu yapan ben olmadığım için malesef, arkadaşlar düşünememişler senin çalıştığını affet onları nolur benim hatrıma bidaha yapmazlar
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
dun senle ayrildiktan sonra bi baktim atakoy olimpiyat evinin onunde hem asayis hemde trafik kontrol hemen yonumu degistirip daldim kuzu cevirmeye bi baktim cevirmeden gecmissiniz(esine dua et )o olmasa kesin kuzu cevirme olmustun. eeee sira bana geldi polis dedi gellll ama bogazina takilirim haberi yookk
dedi sen galatasaraylimisin dedim yes o zaman seni donuna kadar arayacaz dedi.dedim uyar korkacak bi seyimiz yok .trafik memuruna dediki bi ara biseyler cikart cimbomludan dedi.daha ehliyeti yarim cikarttim ki kendimden emin oldugumu gorunce memur bey dediki gidebilirsin trafigi tikadin zaten benimle ilgilenen memur asayisti zaten trafik memuruda audi ile yakinen ilgileniyordu benim yuzume bile bakmadi.yanima bile gelmedi.ama benim icimde fear in cevirmeden sag saglim ciktigi icin sevinc vardi.bana ceza kesse ne olur fear a feda olsun be yawwww
motociklet
Evet grileo senin hararet sorunu gerçekten vahim... Fan çalışıyor ama peteklerde bir sorun var sanki...
Benim motorum bu gece de serviste... Ve haala sorunu anlaşılamadı =( Sanırım yarın komple dağıtacaklar motoru... Ben Tekirdağa geçen gün gittim , aslnda tekrar gitmek isterdim ama bu şekilde güvenemem motoruma... Size hayırlı yolculuklar. Gitmeden önce önerilerim olacak sizlere...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GorkeM, pazar gidiliyor zaten Tekirdağ'a, önerileri hemen alsak...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
@görkem.. motorun sorunu avans ayarı denen ufacık bi vidanın gevşkliğinden olabilir.. ben otomobilde gördüm bu sorunu ayen senin motorun gibi.. hiç bi sorun görünmüyo ama motor çalışmıoyodu.. bu avans ayarı denen bişeydi.. motorun belirli bir sarsıntıta çalışmasını sağlıyor takozlar arasında.. eğer gevşek olursa motor çok sarsıldığından ilk hareketi alamıyor yada yolda aşırı ve sürekli sallantıdan ve de boşuktan stop ediyor olabilir.. servise bi sor istersen bakalım motosikletlerde böyle bi durum var mı?
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Önerin için sağol chaglar , avans ayarını biliyorum , fakat motordaki sorun bu değil diye düşünüyorum , sarsıntı yok çünkü... Ama yinede sorarım...
Olcan Bey çok yorgunum daha sonra yazacağım olur mu? Zaten yazacaklarım genel yol, giyim ve güvenlik şartlarıyla ilgili herkesin bildiği , ama hatırlatmakta yarar olunan bilgiler... Siz de yazabilirsiniz =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Biz...Yanıma kaç kişi toplamam lazım yazabilmek için?
Giyim, güvenlik şartları tabii ki uygulanacaktır, fakat yol hakkında dikkat edilmesi gereken noktalar, girilmemesi gereken yollar, varsa hasarlı veya onarımda olanlar gibi konularda önerilerin varsa çok iyi olur
Her konuda yazını, önerini bakleriz...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)