İstanbul şişli ilçe sinden silverwing 600 ile merhaba
Selam millet, Avcılardan herkese merhabalar.. cbr250R sahibiyim ve hafta sonu günü birlik bir gezi düzenlenirse zevkle eşlik edebilirim.
Tanışmak ve güzel bir ortam oluşturmak için buradayız sonuçta, benim gibi düşünenleri bekliyorum !!!
Merhabalar arkadaslar,
Istanbul Kartal dan Onder Silverwing 600 ile saygılar sunar.
Beylikdüzünden selamlar. Henüz çok yeniyim ama haftasonu kısmen daha kısa mesafe kaçamakları için hazırım arkadaşlar Herkese keyifli ve güvenli sürüşler...
Herkese iyi forumlar Çekmeköy'den ktm rc125 le aranızdayım hızına yetişebileceğim her geziye katılmak isterim
Gençler,
Kayıp bir eldiven haberi dikkatimi çekti feysde.. Size ileteyim, belki burdan birinindir.. Bir ara biri , eldiveninin kaybolduğuna dair bir konu açmıştı ancak, o konuyu bulamadım..
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Eldiven İST. AVR. yakasında bulunmuş, bilginize
** galiba bulunduğum grup , grup üyelerine özel .. Eldivenin resmi şu :
Bulan şahsın feys adresi :
https://www.facebook.com/oktay.arslan.399?fref=photo
Kazasız belasız
İSTANBUL ÇEKMEKÖY
GRUP GEZİLERİNE KATILABİLİRİM GÜZEL AYAK UYDURRUM SAMİMİYİMDİR ANADOLU YAKASI ÇEKMEKÖYDE OTURUYORUM ÖNCEDEN Bİ ORGANİZASYONLA HERKEZİN BOŞ Bİ VAKTİNDE TURLARA OLABİLİR
KASK TAKIN ....
ben burdayım pendik
Selam var arkadaşım bende merterdeyim hafta sonları İnş buluşur bir uzarız Trakya bölgelerine o taraf candır
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Var arkadaşım Olmazmı hafta sonları buluşup uzayabilirz Trakya Bölgesi'ne o taraf candır
Biz kimseyi yolda bırakmadık yolda bırakanlarlada tekrar yola çıkmadık...
Selamlar,
Pendik ten her türlü gezi organizasyonlarına itina ile katılım sağlarım..
Gündüz veya akşam farketmez gazlayacak varsa +1 olunur. Okullar açılana kadar boşum 250cc ona göre
beyler yeşilköyden selamlar,
varsa yeşilköylü, muhabbete varım. yalnız bende cbr250 var, öyle 600lük 1000likle karşıma çıkmayın karizmamız sarsılmasın :D
ümraniye kazımkarabekirden selamlar
aranızda yeniyim güzel buluşmalarda görüşmek dileğiyle en kısa zamanda
Merhaba arkadaşlar istanbula yeni geldim 05 1000rr var hararet ısı ile bir sorunum var sağlam usta tanıdığı olan var mı yardımcı olacaklar özel mesaj atarsa veya 0542 361 14 84 ararsa çok sevinirim
Bagcilardan selamlar araniza yeni katildim...
Basaksehirden selamlar.sifir tecrube,alinacak 1 ehliyet ve motorla adayim.bu taraflarda arkadaslar varsa tanismak,tecrubelerinden faydalanmak isterim.
Arkadaşlar selam. Bende yakında motorum ile İstanbul yollarında olacağım
Selamlar istanbul mt. Yarin sabahin ilk saatlerinde arkadasimla beraber 2 motor istanbulda olucaz insallah. Tum gunumuzu orada dolasarak gecirip gece bursaya donmeyi planliyoruz. Sizden ricam istanbulda gormemiz gereken yerleri, motorla gidilebilicek, surulucek yollari soylemeniz hepinize iyi aksamlar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)