İSTANBUL sultangazide bulunmaktayım.civarda bulunan arkadaşlarla buluşup tanışmak bilgi paylasımı sağlamak grup sürüşü yapmak niyetindeyim ilgilenen varsa buluşmaktan memnun olurum.
İSTANBUL sultangazide bulunmaktayım.civarda bulunan arkadaşlarla buluşup tanışmak bilgi paylasımı sağlamak grup sürüşü yapmak niyetindeyim ilgilenen varsa buluşmaktan memnun olurum.
Sultan Gazi'denim,
Gaziosman Paşada MOTOSİKLET TAMİR işi ile uğraşıyorum o sebepten pek vaktım kalmıyor,
Fakat PAZARDAN PAZARA Kemerburgaz'a CROSS ENDURO yapmak için gitmekteyim,,,
Cross motoru olan arkadaşlar olursa Seve Seve eşlik edebilirim birlikte ÇAMURLANIRIZ
Moto GARAJ,
Gürcan Motor.
SerkaN,,,
535 939 20 86,,,
Zeytinburnu'ndan selamlar
Eski beylikduzu yeni tuzla halkıyım. Selamlar
Cümleten selamlar!!! aramızda cbf ye takılan siyah plastik elciklerden satan veya alan (map gibi nerden aldığını da söyler umarım) var mı acaba. Şu siyah fren merkezine sabitleniyor filan.
ist beylikdüzünde oturuyorum arkadaşlar.hafta sonları arada çıkıp sohbet edebileceğim motor kullanıcılarıyla tanışmak istiyorum.
ARNAVUTKÖYDEN BENDE VARIM ARKADAŞLAR.
[ÇILGIN_TÜRK'ler
Merhaba arkadaşlar. Gebzede yaşayan ve motosikletten anlayan varsa orda bir motosiklet beğendim ona bakmaya gidebilir mi? ben aydında yaşıyorum ve oraya gelmek 8-9 saat sürecek. kötü bir motosiklet için o yol yapmakta üzücü olur. gebzede olan varsa ulaşırsa sevinirim.
Ben izmitte oturuyorum gebze 40-50 km uzaklıkta. Bakacaginiz motor nedir ilani var mı? Yardımcı olmaya çalışırım.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
İstanbula çok yakın gebze, gelsinler basıp kadıköye biz bakalım yada baktıralım bi ustaya
SELAMLAR BAKIRKÖY ATAKÖY YEŞİLKÖY BAHCELİEVLER TARAFLARINDA İKAMET EDEN ARKADASŞLARLA TANIŞIP ETKİNLİKLER DÜZENLEYEBİLİRİZ. SAYGILAR
İNSTAGRAM:ERCİNKZU
Gebzede yaşıyorum, yardımcı olabilirim.
Ben de buradayım 😜
1 pendik daha...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)