Havalar sogudu motosikletler garaj'a çekildi derin bir sessizlik var
Havalar sogudu motosikletler garaj'a çekildi derin bir sessizlik var
Yer yer buzlanma var beyler aman dikkat !
Az önce devriye atarken ayağım kaydı az kalsın düşüyordum gece gece
Sabah hipotermi oluyordum büyükçekmeceden harbiyeye giderken şuan işteyim dışarıyı göremıyorum ama güneş açıyordu hava bugun 8 derece olcak gosterıyordu ondan aldım motoru ama aksam sıcaklık düşerse sürmek çok zor (kışlık full ekipman ve yagmurluk giymiştim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
Akadaşlar bugun forumdan bır arkadaşla tophane veya cıvarı bı yerde takılıcaz gelmek ısteyen öm atabılır
Küçükyalı'dan biri daha eklendi artık gruba arkadaşlar...
Bu dondurucu havada iki teker üzerinde giden tüm motorcu dostlarımızın Allah yardımcısı olsun tekeriniz daima düz bassın..
Sarıgazi'den katıldım, Kazasız sürüşler dilerim.
Heyecan bitmesin
İstanbul'dan temiz bir honda shadow buldum sahibi bakımlarını honda anes servisinde yaptırdığını söylüyor ve garanti veriyor, motordan mekanik anlamda hiç anlamayan ve bir motor ustası tanıdığım olmadığı için sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Motosikleti almadan anese göstersem bu servise güvenebilir miyim ya da başka bir fikri olan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler (:
Anese güvenebilirsiniz götürün gerekirse 100 liraya ekspertize sokun ustalar baksın. Şirinevlerdeki honda otosever servisinide öneririm çok ilgililer
Kozyatağından selamlar hava soğuk ama kuru havanın tadını çıkartmanız dileğiyle
Üniversite gereği Şilede bulunuyorum. Haftasonları bir çok motosikletli görünüyor buralarda eğer sizlerinde yolu düşerse bir sohbet gerçekleştirelim
Herkese kazasız sürüşler..
XV
Evet yeni başladım motora büyükçekmeceden selamlar
Merhaba Ümraniye'den selamlar
İstanbul uyuyor (:
Hafta sonu istanbul olarak bir gezi yapılsa ne güzel olur...
bende burdayım tüm etkinliklere varım
Donuyor desek yeridir...
HONDA
VOLKAN
Silivri'den hoşgeldim
Merhabalar İstanbul MT
Geçen hafta içi İzmir'den bir misafiriniz olarak İstanbul'daydım.
Ulaşımımı otobüs, metrobüs, taksi bir şekilde hallettim ancak o korkunç trafikten bir türlü kaçamadım
belki kızarsınız ama keşke İzmir'de olsaydım dediğim anlar oldu. Hiç olmadı bari benim oğlan yanımda olsaydı aralardan kaçar giderdim derken, en sonunda bu şehirde motosiklet kullanılmaz arkadaş dedim kendi kendime.
İnsanların başka insanlar için bir değeri yok her ortamda böyle, trafikte de bu şekilde motosikletleri kimse sallamıyor.
Tamam İzmir'de de aynı olay var ya görmüyor yada görmemezlikten geliyorlar bazen ama trafikte sinyal kullanan bir adam dahi görmedim ilk günlerde bu çok şaşırttı beni açıkçası. Hem bir kaos ortamı var hemde kimin nereye gittiği, bir anda nereden ne geleceği belli değil
Çok uzattım kısa keseceğim.
Öncelikle cesaretinizden ötürü hepinizi kutluyorum. Allah kazasız belasız günler versin hepinize. Tekerlerinize taş değmesin. Allah'a emanet olun
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)