merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim. mt 07 almak istiyorum. daha doğrusu alacağım. fakat çok fazla 2. el ilanı var. vazgeçip mt 09 a dönebilirim. ciddi bir sorunu varmı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim. mt 07 almak istiyorum. daha doğrusu alacağım. fakat çok fazla 2. el ilanı var. vazgeçip mt 09 a dönebilirim. ciddi bir sorunu varmı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
MT-07 Moto Cage / ABS bugün yamaha sitesinde yayınlandı. bu güzellik alınır. kimseye sormadan. gerçi sordum da ne oldu. kimse takmadı.
Yanlş yerde sormuş olmayasınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
Yanlş yerde sormuş olmayasınız
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
istanbul eyüp saygılar sevgiler
arkadaşlar istanbul esenlerden izmire gideceğim 7 kasım akşam 6 da bu yolu gidenler varsa hertürlü tavsiyeye açığım. (YENIKAPI dan BURSA ya geçeceğim cunku yenıkapıdan bandırmaya ferıbot yok akşam 6 dan sonrası ıcın. 22.00 da ferıbottan ınıcem ya 116 km sonra susurlukta yada dırek bursada bi pansıyonda kalıp sabaha karşı 6 gibi yola tekrar çıkıp izmir ve ordan sökeye geçicem..
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
İstanbul maltepeden saygılar arkadaşlar.
Omuzlarımda hayatın yükü,
Boynuma asılı ağır vebal,
Bunca yoklukta çıldırmıyorsam, bana helal...
Pazartesi günü buluşmaya gelebilecek olan var mı? Etkinlik yok doğru düzgün adamlar Bakırköy'de her akşam toplanıyor 1 kişi bile tanımıyorum.Tanışıp kaynaşalım
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
S.A. Kasımpaşa'dan Nurullah.
Pek takip edemiyordum siteyi. Artık yer imleri çubuğuna aldım
Üsküdardan Selamlar
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arkadaşımdan gelen etkinlik davetine gidecegim gelmek isteyen gelebilir tek gidicem tek gitmemiş olurum benle gelen olursa etkinlik ise şudur ;Sevgili Dostlar.. 8 Kasım Cumartesi akşamı yeni açmış olduğumuz Üsküdar Sidoma Cafedeki sahneme siz değerli dostlarımı bekliyorum.Tuluma, Kemençeye, Horona, Sevdalı Türkülere doyacağız..Not: Gelun ha hayde.. ;))
Fix Menü: 30 TL
saat:21:00-21:30 gibi başlayacak
Adres; Üsküdar merkez Marmaray çıkışı, Otobüs Yazıhanelerinin Yanı
Rezv: 0537 372 10 76
Gelen varsa mesaj yazabilir bana buluşup gideriz(saat 20:00 da çıkıcam sefaköyden )
Karadenizli yok galiba gelen olmadı bi ben varım
İstanbul anadolu yakasında toplantı oluyor mu?Bilgi verebilirmisiniz?
Selamlar herkese
Pendik/İstanbul
stb-204@hotmail.com
Kazasız sürüşlerr...
Bayrampaşadan selamlar kazasız belasız sürüşler.
Mustafa Kemal ATATÜRK...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)