Serdal abi bizim motorlara two bro tam olur. O gün gelemeyen arkadaş taktırmış sese hasta oldum
Serdal abi bizim motorlara two bro tam olur. O gün gelemeyen arkadaş taktırmış sese hasta oldum
arkadaşlar istanbuldan selam facebookta ''GT 170 CLUB'' ismi ile bir grup açtım gt 170 ve diğer motorsiklet kullanıcılarını gruba bekliyorum teşekkür ederim.
Hepsi içinde 1000 Tl abi
vergi kargo vs
maltepede civarındaki arkadaslarla tanışmak sohbet gezi yapmak isterim
küçükçekmecede bir çay bahçesinde toplanalım bir akşam vakti güzel olur
selimpaşa silivri tekirdağ/çorlu var mı arkadaşlar? orası da küçük istanbul sayılır neticede :D
gençler gezi varmı yakında?
Güngören'de ikamet ediyorum.Çevre ilçelerden olan varsa tanışalım,haberleşelim buluşuruz.
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
Bakırköy İstanbul.
Merhabalar arkadaşlar,abiler,kardeşler .. Aranıza Gazi Osman Paşa'dan katılıyorum .. Mondial X-treme Max 150 mi alıyorum inşallah yarın .. Elimden geldiğince buluşmalara katılmak isterim .. Herkese keyifli sürüşler amman dikkat edin kendinize
Cümleten herkese selamlar olsun..
Eski Bakırköy OPET'te toplana tayfadan herhangi kimse var mı ??
Selamün aleyküm arkadaşlar. Avcılardan katılıyorum.yakınlarda gezi olursa haberimiz olsun
Kendinize iyi bakın. İyi akşamlar
The Conqueror...
Buluşma konusunda İstanbul da bu haldeyseee pehhhhh
Az kaldı sezon bitsin geliiyorum,
Çanlanınnnn
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Evet arkadaşlar hava güzel akşama gs - Arsenal maçı var varmı bildiğiniz güzel bir mekan saat 8-9gibi buluşuruz hem tanışır hem maç izleriz nedersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)