Küçükçekmece menekşedeyim dalgaların sesini dinliyorum
Küçükçekmece menekşedeyim dalgaların sesini dinliyorum
Arkadaşlar sefaköyde gezerken eski kasa ve yeni kasa cbr250 görüyorum korna çalıyorum.forumdan olabilirler belki akşam saat 10 dan sonra işim yok turluyorum arada sırada
Arkadaşlar cennet mahallesi hürriyet caddesi yürüş alanındaki simit tadında önünde birkaç motosiklet gördüm Ktm Duke Asya Nostalji vs. forumdan olabilir düşüncesiyle burdan sesleniyorum bizde ordayız farkedin artık aynı forumun insanlarıyız chopper ve hyo gt250r geliyoruz tanışmak nasip olur inşallah.. BÜTÜN MT AİLESİNİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN
Çekmeköyden selamlar bende aranıza yeni katıldım toplanmalar olursa katılmak isterim herkese hayırlı bayramlar şimdiden
Beykoz - Şile tarafına gezmeye gelip de haber vermeyen olursa, yağmura yakalansın inşallah
Arkadaşlar merhaba bende cbr 125r alarak 1 haftaya aranıza katılıcam büyükçekmeceden. Bir sorum var ehlıyetı yenı aldım yaş 21 2. el alıcam acaba devir masrafı ne çıkar bana sigorta vs. tahmını fıkrı olan var mı ?
Arkadaşlar kırmızı bir cbr 125r ile büyükçekmeceden buluşmalar vs. olursa gelebilirim whatsap facebook bişey grubu var mı acaba?
Selamlar Küçükçekmece Cennet Mah.Genellikle Osmanlı Cafe Önündeyim Ghost 350 Beyaz Buyrun Beklerim İsmim Özgür Ben Olmasam Bile Oturun Bir Çayımı İçin...
Bende cenneteyim Osmanlı Cafe neresiki
Haftaya haftasonu şileye gidicem büýük ihtimal bir aksilik cikmazsa
------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------
Atasehir esetpasa libadeyi giztepe bu taraflarda arkadaslarimiz varsa gorusmek isterim
Merhaba arkadaşlar. Ben de 2009 Honda CBR1000RR ile aranızdayım. Eğer bi gezi düzenlersek katılmaya hazırım ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
Bu arada arkadaşlar, daha önce 2013 model Honda CBR250R motorum vardı. Bakımlarını yetkili servise yaptırıyordum. Fakat onu satıp 2009 model 1000RR aldım. İkinci el olduğu için ve garantisi de devam etmediğinden yetkili servise değilde, 1000 cc'lik motordan iyi anlayan bir yere göstermek istiyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı?
Hoşbulduk dostum Nerdedir yeri tam olarak acaba?
telefonu vardi ama benim tel kayboldu bugun floryada sukrubalci polis okulu var karsi capraZinda pakten mutlu sanayisitesi 2.kat
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
kawasaki yetkili servisidir ben ninjayi ona goturuyorum devamli buyukmakineler geliyo istanbuldaki honfda servislerindem daha iyidir
Geçtigimiz pazar akşamı ikitelli arena parkın yanındaki aslı börekte takılıyordum.Böyle tek olmuyor biyer belirleyeyim Küçükçekmecedeki forum üyeleri toplanırız arada sırada
Tamam dostum, Şükrü Balcı Polis Okulu'nu araştırıp ordan bulurum. Çok Sağolasın
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)