Biri İstanbul mu dedi Nerde bu mt İstanbul il grubu yav aşağılara düşmüş
İstanbuldaki motor sayısına +1 ekler misiniz arkadaşlar
Haftasonu Siteden CEM. motoru istanbula getirdi.
Artık bende izmirde 2 yıl önce aldığım motoru burada kullanmaya başladım.
Motor geleli 3 gün oldu hala heyecanım dinmedi.
Bi yazmadığım burası kalmıştı
Herkese iyi sürüşler allah herkese gönlündeki en kral makineyi nasip etsin.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
merhaba arkadaşlar
hergün yenibosna taksim arasında işe gidip geliyorum. Sıfır aldığım ybr birinci senesini doldurmadan 15000 km oldu ama en çok canımı sıkan bu 15000 km'nin sadece bin yada 2 bin km'sini gezmek için kullanmış olmam
pazar günleri ve akşam saatleri müsait oluyorum genelde ve hava koşulları hiç farketmez yerde kar veya buz olmadığı sürece her daim yola çıkabilirim.
hem biraz gezmek hemde sizinle tanışmayı isterim çünkü çevremde motosiklet ile ilgili muhabbet edebileceğim kimse yok motoru olanda yok çok can sıkıcı bi durum
inşallah kısa zamanda görüşmek dileğiyle
2 ay öncesine kadar işe motorla gidip geliyodum. şimdi rotasyon sebebiyle başka mağazadayım ve servisle gidip geliyorum. izin günümde binebiliyorum sadece.
bu lafım sadece işe gidip gelirken kullananlar ve kıymetini bilmeyenler için.:(
yenıbosna taksım arası zor olmuyor mu ya
çok iyiymiş büyükçekmece-taksim arası hergun 2 saat yol gidip metrobüs çeken kendime acıdım
Fatih güngören arası gidiyorum normalde 9 km . arabayla 50-60 dk arası tranway 60-65 dk arası motosiklet ile 20-25 dk hemde ortalama 40 km hızla
Beyler havalar çıtırdan ısınmaya başladı yok mu bi gezi yakın mesafe ?
Ben de sonunda yeni bir motor alabildim arkadaşlar. Rodajı umarım kısa sürede tamamlayım bir gezi etkinliğine dahil olmak istiyorum. Gezi için bir öneri: 6 Nisan 2014'te Tekirdağ'a köfte yemeye gidilebilir.
Vallaha bi etkinlik olsun bende seve seve katilirim arkadaslar ayarlayalim.
Benide ekleyin müsait oldukça etkinliklerdeyim artık
Motosiklet alacağım arabam var zatende arabayla gidilmiyor malum, daha ehliyet alıcam sınav zamanını bekliyorum sonrasında benim taksime gidicek tecrübe vs. edinmem kışı bulur. Açıkcası pekte gitmek gibi bir fikrim yok çok uzun trafikli sıkıntılı bir yol gibi gozukuyor ve öküz çok malum..
10 mart bi yerlere mi gitsek ? Eğer havalar güzel olursa kemerburgaz'a mangala gidilebilir.
Meteoroljinin 7-3-2014 tahminine göre 10 Martta hem soğuk (beklenen 7-8 °C) hem de yağış bekleniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Arkadaşlar büyük ihtimalle, yarın motosikletle Tekirdağ'a gitmem gerekecek. Duruma göre orada da kalabilirim geri de dönebilirim. En azından yarın gidiş yolculuğunda bana katılmak isteyeniniz var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
Yazmayı unutmuşum motosikletim rodajda olduğu için düşük süratlerde (maksimum 50-60 km/h gibi) seyretmem gerekecek.
Selam, ben de nostalji motorumla aranızdayım. Beni de buluşmalara götürün
selamlar ben Coşkun uzun bir aradan sonra motosiklet camiasına yeniden geri döndüm Herkese iyi sürüşler ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)