Motordan sınava girmeyeceksek harika. Sadece direksiyon. İyice ögrendinmi.
Motordan sınava girmeyeceksek harika. Sadece direksiyon. İyice ögrendinmi.
Şu an için sorduğum kurslar kesin cevap veremiyor, kimisi Haziran'da motor sınavına gireceksin arkasından direksiyon sınavı diyor, kimisi de yok motor sınavı kalktı sadece direksiyona gireceksin diyor. Belirsizliği sevmediğimden Ağustos'a bıraktım hem biraz daha pratik yaparım hem de sınav sistemi kesin belli olur. Bu arada fiyatlar için ne dersiniz?
Bende İstanbulluyum Merhabalar
arkadaşlar selamlar. dikkat edin lütfen kadıköy ataşehir ve üsküdar bölgelerinde bilhassa pizza kuryeleri ve dağıtım kuryelerine sıkı denetim başlamış. beni kadıköyde durdurdular herşey tamdı. ama kısa far ampulüm sönüktü. sadece uzun yanıyordu. uzun kısa yap dedi. yaptım kedi gözü yandı. işlem yapacağız kısa farınız yanmıyor dedi. bende ampullün daha yeni takıldığını ve serviste ancak değişim yapabildiğimi gece trafiğe çıkmadığımı söyledim. şimdi garantiye geri götüreceğim dedim. bu seferlik böyle olsun bundan böyle motorsikletlilere titiz yaklaşıyoruz dediler. ben oradayken en az 5-6 tane pizza dürüm dönerci damacana kuryesine bolca ceza kestiler. dikkatli olalım
İstanbul Suadiye. 250 EVOİ. Etkinlik olursa haberdar edin
herkese iyi akşamlar gecen cumartesi yamaha crypton ile edirneye gittik sürekli son hızla gidip geldik ... pazar günü dönüşte şirinevlere 10 km kala motoru 4. vitesten 3. vitese çekeyim dedim ayağımı attım boşa gitti ayağım iki kez denedim bir baktım ki bizim yani yamaha cryptonun VİTES PEDALI düşmüş ... hayatımda böyle bi sorunla karşılaşanı görmemiştim)))) son zamanlarda çok boşluk oluşmuştu o pedal da servise sordum birşey olmaz demişti....
Benden size tavsiye biraz daha haznedar tarafına gidin :D Benim gittiğim kurs direksiyon eğitimi de veriyor ayrıca Bu arada Motordan sınava girilmeyecek mi gibi sorular geliyor. B sınıfı ehliyetiniz var ise evet motor sınavına girmeyeceksiniz artık. Sadece direksiyon sınavına girilecek. Ama hiç ehliyetiniz yok ise yazılı sınav yine devam edecek... Yazılı daha doğrusu teorik derslerden yapılan son sınav (B Ehliyeti olanlar için) Haziran da yapıldı. Yani bundan sonra yapılmayacak...
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
Herkese selam,
Kadıköy tarafında oturuyorum. Bu gruptakilerle pek tanışma, kaynaşma fırsatım olmadı. Tanışma adına iftar için mangal yapabiliriz. Ne dersiniz?
Selamlar, sevgiler.
Ben de Beykoz'dan cbf 150'm ile aranızdayım. Uzun süredir buralardayım ama, nedense ilk kez baktım bu konuya.
Bi etkinlik falan olursa, uygun zaman olursa heleki; zevk ile gelirim.
Merhaba, ben de buradayım..
Arkadaslar ben kocaeli den murat bayram icin istanbula gelmistim fakat keeway land cruiser 250 marka motorumun debriyaj teli kopmak uzere birde ekzosu motora baglayan vidalardan bitanesi kirildi motor kamyon gibi calisiyo bunlari yaptirabilecegim bi yer var mi ? Motor taksimde
Ay sonunda ben İstanbula gelicem benim ufaklıkla HGS falan almak zorundamıyız ne bileyim farklı bir geçiş varmı ücretsiz ?
Bayramdan sonra, pazartesi günü RR ile yollarımızı ayırdık. ronny ile ayağımı yerden kesiyorum. Kışa doğru bombayı patlatıcam. Busa filan olabilir. Lotonun çıkma durumuna bağlı
Üsküdar-kadıköy
Ben de Kadıköy phantom 180 etkinlik duyurularını hergün takip ediyorum .
[QUOTE=samet10;3125589]pek buluşma olmuyor mu ne[/QUOTE
buluşma mı? zor dostum zor, ama gezi istersen var bolca, forumu incele İstanbul çıkışlı geziler var katılabilirsin
TAN TOKDEMIR
Bence whatsapp tan bir gurup kurulabilir .
Koca istanbul arkadaş ama forumda bi sayfa öncesi mart ayına dayanıyo. Fatih hyosung gt250r
Ümraniye'den selamlar, yerimdeyim tamam
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)