Çekmeköy Merkez
Çekmeköy Merkez
Selam Bağcılar'dan henüz motorum yok, model seçme aşamasındayım. Yakın zamanda çeşitli organizasyonlarda görüşmek üzere...
Merhabalar,
SYM Fiddle ile aranızdayım)
selam arkadaslar forum un yenı uyelerındenım 18 05 2013 tarıhınden de ıstanbul turu yapalım arkadslar bır cok gruplar yapıyor bızımde sıklastırmamız lazım gezıler gun va saatı netleştırelım bence.
iSTANBUL/ GÜNGÖREN
İstanbul / KOZYATAĞI
Temmuz ortasında Kanuni GT 170 R Alacağım , aldıktan sonra buluşmalara vaktim oldukça katılacağım.
Aldım alacam. Az kaldı az.
İstanbul - Beykoz'dan ben.
Selamlar, sevgiler.
Herkese merhaba bende buradayım ilk fırsatta toplanalım (esenyurt)
selam arkadaşlar pazar günü motorumla istanbul gezisi düşünüyorum muhtemelen yanlız gelecem nerelere gıtmemı onerırsınız gezılecek yerler falan...
selamlarrr arkadaşlar
bi aydır bi kızım var mondial 125zn henüz birbirimize alışmay çalışıyoruz bakalım kazasız belasız umarım tabiki herkes için organizasyonlarda görüşmek üzere
bu arada istanbul/maltepe
18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
gezi lideri=MBHoro
1-MBHoro
2-mrt89
3-erdem_cengiz+
4-erkanozgur (klarnet erkan)
5-blooower
6-KutlayGül (ist'den katılcak)
Avcılar / Motoran comache 125 Start Pazartesi...
istanbul pendik
Bende Buradayım ama Motorum yok
merhabalar.ben içerenköydeyim. sym joyraide ve dengi motoru olan dostlar gezi düzenlerse seve seve katılırım
istanbul- kadıköy yok mu bir etkinlik yaw?
İstanbul avrupa yakasinda bakirkoy atakoy florya avcilar civarinda heran heryerde karsilasabilirz motorum cbr250 herkese meraba
Davetimize buyrun gelin ,bekliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri.html
Merhaba arkadaşlar forumda ilk mesajımdır,umarım doğru yerde yazıyorum. Uzun zamandır içimden motosiklet alma isteği var artık iyice depreşti, yakın zamanda aranıza katılacağım. Fakat şu an için ilk hedef A2 sınıfı ehliyet. Bakırköy'de uygun kurs yerlerine bakıyorum. Birkaç yerden fiyat aldım fakat içime sinmedi. 29 Haziran sınavına girebilmem için en geç 7 Haziran'a kadar kayıt yaptırmalıyım. Aldığım fiyatları sizlere bir sorayım dedim. B'den A2'ye fark. Yeni yönetmeliğe göre teorik sınav olmayacak, sadece direksiyondan sınava girecekmişim. Bu arada kafam karıştı başka bir arkadaş ta yazılı sınav, direksiyon sinav, ehliyet harcı, kart parası ayrı ayrı sonradan ödeyeceksin dedi ! Gelelim aldığım tekliflere:
X kursu 400 TL, kurs parası istedi. Pratik motor eğitimi vermeyecek. Aşağı-yukarı 650 TL 'ye ehliyet alabilirsiniz dedi. Geri kalan 250 nereye gidecek dedim, oraya buraya diye kabaca cevap verdi.
Y kursu 400 TL, 100 direksiyon harcı (pratik motor eğitimi var) . 100 TL emniyet , 100 banka , 70-80 TL sağlık raporu dedi.
Z kursu 450 TL, 75 direksiyon sınav harcı (1 günlük motor eğitimi var). 250 TL Trafik Şube, 40 TL sağlık raporu.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)