Selam arkadaslar foruma yeni uye oldum ilk firsatta organizasyonda solugu alicam ist bayrampasa da oturuyorum ...
Selam arkadaslar foruma yeni uye oldum ilk firsatta organizasyonda solugu alicam ist bayrampasa da oturuyorum ...
Hayat Bos , Gazla Cos...
İstanbul kozyatağı.
istanbul üsküdar
beyler 25-27 mart tarihleri arası istanbul avrupa yakası gezebilecek arkadaşlar varmı varsa özelden mesaj atsınlar toplanıp bi yerlere gidelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
varmı avrupa yakası gezi yapabilecek
26sı ve 27 si bana uyar
tabi hava iyi olursa)
dostlar 31.03.2013 pazar günü buluşuyoruz katılmak isteyen link den takip edebilir
http://www.motosiklet.net/forum/tani...gidiyoruz.html
başakşehir tarafından olan var mı arkadaslar
Bakırköy/İstanbul
basaksehir/sahintepesi/istanbul
selam arkadaşlar yeni üye oldum sayılır. istanbul/bjk organize olup turlayalım tanışalım. Bol keyifli sürüşler
göztepe - kadıköy - istanbul arkadaşlar selamlar... lastikler iyidir umarım...
beşiktaş / gaziosmanpaşa Selamlar olsun iyi sürüşler
Bugun 3 4 kisi bjk vivari semtlerde turlucaz musait olan arkadslar bize katilabilir 555 626 10 33 nolu telefondan ulasabilir
Merhaba Arkadaşlar,
Bende foruma yeni üye oldum,istanbul Pendikte ikamet ediyorum,organizasyonlarla ilgili bilgilendirirseniz katılmak istiyorum,
Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar bu haziran ayı kısmet olursa 3 günlüğüne saroz da kamp yapmak istiyorum, tam tarih belli değil ama rota istanbul,tekirdağ,keşan,gelibolu ve saroz güneyli taraflarında bakir bir koy olacak. ortalama 4 kişi olmayı düşünüyorum, hazır daha vakit varken yazmak istedim
ist,
gaziosman paşa,
yenidoğan
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
BİZDE VARIZ İSTANBUL FATİH
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)