Motorlarin canini okuyosunuz valla yazik ;)
topkapı şehremini tarafına yakın kimler var arkadaşlar mevlanakapı da oturuyorum acemi kardeşiniz istanbul yollarında
bende merkezefendide oturuyorum.. tanışabiliriz..
Hayat Özgürlüktür, Özgürlük İse Tek Teker Üzerinde Gidebilmektir...
Cadde34 Motosiklet Takımı
C34MT
3 aydır kendi motorumu kullanıyorum.. ondan önce kullandıklarımı saymayalım :D
C34MT
özelden mesaj attım.. konu kirliliği yapmayalım :D
C34MT
serdar ben adem cbf 150 topiğindede görebilirsin beni. merak ettim şu istanbul mt de neler oluyo diye bi gireyim dedim. onda da senin mesajı gördüm. Tekrardan hayırlı olsun motorun. bende topkapıya 10 dk mesafede oturuyorum(ama motorla ) inşallah tanışırız
yav cengiz boşver sen şimdi özeli burdan yazışın(yazışalım). bi yerlere gezmeye filan giderseniz benimde haberim olsun. canım çok sıkılıyo bu aralar
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
selam arkadaşlar, ismim arman. bostancı'da oturuyorum yeni motor aldım gv250. gerçi şu an ufak bi problemi var yolda kaldım motor yatıyor ama hallolacak bi iki gün içinde. gezilerde buluşmak üzere
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
istanbul lu dostlar linkteki ilana yakın arakdaş var mı..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cmx-rebel-43-km-tamamen-orijinal-meraklisina-113438269/detay/
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113357-istanbul-gezi.html küçük bi gezi planlıyorlar
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bende istanbul kozyatağında oturuyorum.Motorum honda fizy fakat motor benim değil geçici bir süreliğine birinden kiraladım.Mayıs - Haziran gibi kymco super 8 alacağım.
16 Martaki ehliyet sınavlarına gireceğim şuan ehliyetsiz kullanıyorum.Şuan değilde yaza doğru gezi falan olursa katılmak isterim.Zaten burayı takip ederim yaz aylarında.
Hayırlı geceler.
yarın 3lü küçük istanbul gezisi yapacağız bakalım neler yaşayacağız
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)