bende gelemıı saran sizlee mustı ye bır akü bulakkk da
bende gelemıı saran sizlee mustı ye bır akü bulakkk da
Merhaba sevgili mt dostları 5 şubat 2013 tarihinde üzücü bir motor kazası olmuştu Filiz İnal isimli motorcu bayana çarpıp kaçan isviçre konsolosluğunun önünde toplanıp protesto etkinliği vardır katılım yapmak isterseniz buyrun link..
http://www.facebook.com/#!/events/346126212166618/
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
fuar için bilet bulamama durumu oluyormu?
Foruma yeni kayıt oldum.
Eğer istanbul çapında geziler vs. düzenlenirse bende gelmek isterim saygılarımla.
Yeni yılda ilk marşımıza bugün bastık motosikleti ısıttık yarında turlamaya başalayacağız...
oooo uuyuyn sıpa uyandı yanıı .nereye yolculukkk
Uzun gitmeyecez abi Ataköyden başlarız florya falan ya da kireçburnu taraflarına doğru bi gezeriz mustafa ile....
Fuarda inşallah bir cbf 150 ile bende istanbul trafiğinde olacağım umarım birlikte gezme fırsatı buluruz arkadaşlar bol bol
yakuza_64 abi gel beraber gezelim :D kapışırız
Allah'ın izni ile fuardan kanuni gt170 (yeni model) veya mondial mcx 150 alacağım artık kısmet hangisiyse. Ondan sonrada İstanbul'un gezilmedik yerini bırakmayacağım
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
Ucretini odeyerek cnr giselerinden alabilirsin davetiye bulamaz isen
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Tek gezmek yok hepbirlikde insallah istanbulu motorlarimizla yenecegiz )))) haha
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
selam yeni kayıt oldum motorumuda 3 gün önce aldım daha özer herkeze selamlar ...
ya mustı yaaaaa alemsınız laa saran senın kı gozukmuyor ızleyemedık
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)