herkese merhaba...benide aranızda sayın
herkese merhaba...benide aranızda sayın
selam herkese mecidiyeköyden
merhaba arkadaşlar bende kartaldan aranıza katılıyorum . motoru kışlık uykuya yatırdım sezonu acarken eğlenceli yolculıklara bilinmeyen yerlere asvalt cilalarız vadaaaaa
merhaba arkadaşlar .. ben bursa mt grubundan yazıyorum sızlere.. istanbula zorunlu bir göç yapmak zorundayım.. bursa grubumuz çok hareketlı ve eğlencelı.. sızlerınde öyle olduğunu umuyorum.. tanışmak dıleğıyle.. cengiz
Herkese merhabalar;
Adım Hakan ERDAL. Piaggio x8 200 kullanıcısıyım(dım). Bu pazar sabahı (09.12.2012) saat 07:00 da motosikletim çalındı. 2005 model, bej renkli piaggio x8 200. Plakası 34 US 5202. Belirgin özellikleri: ön camında 3cm e 3cm küçük bir kırık var. Egzost u siyah boyalı ve üzerinde egzost koruması yok. Motorun üzerinde bol bol çizikler mevcut. İlk sahibinden küçük kazalı ve biraz hor kullanılmış almıştım. Polise kayıt yaptırdım. Görenlerin ilk önce 155e daha sonra bana haber vermesini rica ediyorum. Plakayı muhtemelen değiştirmişlerdir fakat yine de şüpheli gördüğünüz bir durumda haber verebilirseniz memnun olurum. Telefonum: 0532 256 12 91. İlgileriniz için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar İstanbul-MT olarak çok cansızmıyız neyiz ne oldu eski MT'cilere kış olsa bile faaliyet hadi onuda geçtim bu bölümde bi canlılık olurdu
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
Selam herkese çapa şehreminiden serdar ben cok yakinda bende istanbul trafigindeyim allahin izniyle
Merhaba arkadaslar salih ben bagcilardan suanda makina yok guzel bi naked bakiyorum 600luk yaz icin saygilar
herkese merhabalar
YAMAHA CRYPTONumla gezilere hazırım
Herkese selam arkadaşlar bayrampaşadan katılıyorum
Selam arkadaşlar K.Çekmeceden kaç kişiyiz
Bende burdayım artık
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Arkadaşlar yokmu halkalı, sefaköy, başakşehir, bakırköy tarafından motorcular toplanıp bi grup kuralım iletişim için özelden mesaj atabilirsiniz..
Şirinevlerdeyim ben fakat problem olmazsa yamaha crypton la takılırım))
cryptonlu arkadaşlar katılamaz
Bir etkinlik düzenleyelim, yani en azından biyerde toplaşalım, tanışalım, çay içelim millet ne dersiniz?
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
ho ho ho burası dolmuş taşmış etkinlik yapan yok tüm mt ailesine selamlar öncelikle uzun bir ceza süresi vermiştim kendime ehliyetsizlikten dolayı şimdi ehliyetimi aldımda geldim bizim yakadan birsürü yeni arkadaşlar,abiler katılmış gördüğüm kadarıyla.
Havalar çok güzel görünüyor ben yenibosnadan katılıyorum bu arada gruba bir k.çekmece sahil veya avcılar sahil buluşması yapalım dostlar.. Sıcak bir çay ve yeni dostluklar kazanmış oluruz tabi sizlere hangisi uygunsa ortak bir kararlaştırma yapalım
ben foruma çok sık giremiyorum ama takip ederim. Hafta sonu herkez uygun oluyor yada hafta içi akşamları toplanabiliriz saygılarımla
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
tamam @fast_driver , SARAN , BestMachine size özel mesaj attım face veya msn yoluyla toplu halde iletişim kurabiliriz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)