Hayırlı haftalar istanbul ahalisi.....
Hayırlı haftalar istanbul ahalisi.....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
MERABA ARKADAŞLAR BEN GAZİOSMANPAŞA KÜÇÜKKÖYDEN ENGİN TVS APACHEMLE ARTIK ARANIZDAYIM... GEZİLERİNE ETKİNLİKLERİNİZE KATILMAK İSTERİMM .. GÖRÜŞMEK ÜZERE
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
ARKADAŞLAR BENDE STİCKER İSTİYORUM KİMDEN TEDARİK EDEBİLİRİM FUARA KATILDIM AMA O ZAMAN SİTEYE ÜYE DEĞİLDİM HALİYLE STİCKER OLAYINDANDA HBERİM YOKTU
eywallah kardeş.. saolasın yolum düşerse uğrarım yanına..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
bu arada hawalar iyice ısınsında toplanalım bi yerde bi gezi düzenleyelim
selam arkadaşlar ben siteye bayadır üyeyim fakat yorum yazamıyordum sonunda acıldı.herkeze merhaba artık bende varım
hazır yazabiliyorken birde sorum olacak jinlun jl150-5 var bende amma velakin bir iki sıkıntım var bi kafama denk motorcu bulamadım bana önerebileceğiniz işini iyi yapan insaflı bir motorcu varmıdır. Hep geciriyolar sorunlarımıda tam cözemiyolar yardım ve deneyimlerinize muhtacım.
tophanede moto mert var ama 1 yıldan fazla oldu gıtmedım benzıcının arkasında fıyat baya uygun
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Hocam Beşiktaş'ta Regal Raptor servisi var Ali Usta. Ama her türlü problemi çözer, sağlamdır tavsiye ederim.
arkadaslar ben bırtane mobilet toplatmayı dusunuyorum nekadara mallolur bana
ya bende katılmak istiyorum artık...hayatım bir ayda alt üst olmasaydı almıştım şimdi motorumu.hiç bayan arkadaş yok mu?nasip ya ...hayat her zaman gülmüyor insana:(uzun süredir bi bu sayfaları okumak insanların heycanlarına şahit olmak iyi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------
nasıl bir türkçem varsa artık:(kafa gidik kusura bakmayın:(
İstanbul Cross grubu diye başlık açmıştım orayı görmeyip de burayı takip eden crosscular var mı?
Haftaya bir cross toplanması yapıp dağ bayır gezelim diyoruz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
benim bir sorum var ama. önceden caddebostanda buluşulurdu her akşam, gelen gelmeyen yazardı buraya, buluşulur sonra plan yapılır gıdılırdı bıyere... neoldu o gruplar? bulusma yerı mı değıştı? gruplarmı dagıldı ?
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım :cyclopsan
istanbul MT ölmüş allah rahmet eylesin Aminnn
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
harbiden öyle. biton motorcu var burada istanbuldan halbuki. çıkalım bi turlayalım desen adam yok yanına... oysa fenamı olurdu 3-5 motor cıksak gitsek şileye ağvaya falan...
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım :cyclopsan
He vallaha ya koca istanbul MT bir allahın kulu yok herkez motoruna göre gruplanmış vallaha YBR sayfasında izmitli arkadaşlarla tanıştım sırf gezmek için buradan kalkıp izmite gidiyorum haliyle yorucu oluyor ağvaya hiç gidemedim nasip kısmet olmadı geçenlerde gidecektim izmitliler yan çizdi bu ara olmaz zaten 19 mayısta toplantı var sonrada 3 haziranda alper-tim in düzenleyeceği gezi var eee malum emekliyiz bu ara sıkıntı var gerçi benzin biraz düştü ama işte belki bu hafta sonu bir kaçamak olabilir kısmet adam toplamaya bağlı..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
toplanma organizasyonu yok mu havalarda ısındı
arkadaşlar ben yeni üye oldum tanışma, gruplara katılmak için ne yapmalıyım.. 19 mayısta organizasyona problemim olmazsa katılacağım ama yaz için deniz mangal kamp organizasyonlarına katılmak istiyorum.. yardımınız için teşekkürler..
hasan arkadaş deniz mangal organizasyonu yapmak lazım
selamlar bende yani yamaha virago aldım kartaldayım.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)