Konuyu hortlatması benden buluşma ayarlaması sizden bu aralar hava gerçekten güzel istanbul içi bi buluşma ayarlamak lazım ama benim çinçançonumun bu aralar canı sıkkın üzüyor beni değişim zamanı geldi sanırım ...
Konuyu hortlatması benden buluşma ayarlaması sizden bu aralar hava gerçekten güzel istanbul içi bi buluşma ayarlamak lazım ama benim çinçançonumun bu aralar canı sıkkın üzüyor beni değişim zamanı geldi sanırım ...
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
len askerde olmasaydım ne güzel gezerdim istanbulda neyse mayısta geleyim de bi toplaşma tanışma vs yapak madem hem yeniler hemde eskiler tanısın görsün birbirini :p
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
İstanbul mt varmı yarın fuara gidecek olan ben gidecem isterseniz uygun biyerde bulusup gidebiliriz + cumartesi kahvaltıyada gidecem yanlıs anlasılmasın neyse yarın gidecek varsa bulusabilirik
Fuara c.tesi yada pazar günü gitmeyi düşünüyorum otopark ücretsiz yazıyor. Giriş ücretlimi peki.
mrh. arkadaşlar... aranıza pendik kurtköy den katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
ilk organizyosyonda buluşuruz inş.
Hoşgeldin. Bu gün yapılan MT İSTANBUL-03.03.2012 Cumartesi Fuar öncesi kahvaltı buluşması organizasyonu ile güzel bir kahvaltı da buluşup sonrasında fuar alanına gittik. İlk organizasyonumdu ve güzeldi. Herkese Teşekkür ederim.
Heeey istanbul mt diyorumki bi halı saha maçı yapalım bunun için avcılarda bi halı saha var hep motöre biniyoruz azcıkta koşalım
Düşünen olursa yapalım böyle bi organizasyon topic açarız gelebilecekleri görelim
SA ATAŞEHİR İSTANBUL BENDE BURADAYIM PAZARGÜNLERİ OLACAK ORGANİZOSYONLARA KATILIRIM SAYGILARIMLA
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Heeey istanbul mt diyorumki bi halı saha maçı yapalım bunun için avcılarda bi halı saha var hep motöre biniyoruz azcıkta koşalım
KARDEŞİM ANADOLU YAKASI OLURSA HERZAMAN VARIM SAGILARIMLA ..YÜRÜMEYE HİÇ ZAMANIM YOK MOTORDAN İN KAMYONA BİN KAMYONDAN İN MOTORA BİN 95 kg OLDUMDA ..
sonunda bende buradayım xd çok şükür ALLAH a.
dalmisim ilk sayfayi okuyorum az once, tarihte de 18.03 yaziyor tesaduf. fuara gideriz falan yazildigini gorunce allah allah ne fuari var yine dedim
tam 6 sene olmus bu baslik acilali. nice saglikli mutlu yillar, yaslar, yolculuklar dileyeyim madem.
En altlara düşmüş ist MT dedim bi yukarılara çıksın hayırlı günler tekeriniz düz bassın
haydin arkdaşlar buluşma ayarlıyalım
Allah affeder ama insan affetmez
Selam arkadaşlar İstanbul - Bağcılardan Kara_Ejderimle yollardayım.Allah c.c. kazasız belasız sürüşler nasip etsin
...Vatan 61 Mekan 34...
arkadaslar bende sarıyer tarabyadan mehmet buraya belki 3 5 10 kez yazdım hatırlaMIYORUM =) gezilere itinayla gelinir ( dugun nisan okul gezisi ) minibuscu gbi oldum haa hadi gorusuruz gezilerde takıpteyım takıptesin takıpteyız takıptekıler ....
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Kayıp şehir İSTANBUL
ya arkadaslar bugun saat 10 gıbı zincirli kuyu bp de birsuru mtoorcu avrdı bızden arkadaslar varmıydı orada
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
herkese merhaba,
motorumla ben de aranızdayım ancak fiziki olarak yollara çıkmak için birkaç ay eğitim ve antrenman yapmalıyım düşüncesindeyim kapalı alanda sonrasında özgürleşeceğim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)