5 şubat buzulların erimesiyle sezonun ilk açılışı olacak galiba ama buzulların erimesi lazım
5 şubat buzulların erimesiyle sezonun ilk açılışı olacak galiba ama buzulların erimesi lazım
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Merhaba Arkadaşlar, Bu sabah yazdığım geri döndüm adlı konumu okumuşsunuzdur siteden çok uzun bir süre ayrı kaldığım için şuandaki mevcut üyelerden tanıdığım kişiler oldukça az, rica etsem bakırköy ve çevresindeki arkadaşlar msn adresini bırakabilirmi tanışmak adına.. Teşekkür ederim
BENDE BURDAYIMMM BANA SİTENİN sticker LARINDAN LAZIM NASI TERARİK EDERİM:?
İstanbuldan Aranıza yeni katılan yamaha ybr 125 esd kullanıcısı Yaser'den herkeze selam. İlk organizasyonda görüşmek dileğiyle.
Üstatlar bir gezi düzenlese de biz yeni üye ve kullanıcılar da katılsak nede güze olur, pekde güzel olur, çok da güzel olur. Mesela önümüzde ki hafta sonu havalar iyi olursa falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Amaninnnnnnnnnn koccamannnnnnnnn ist de kimsecikler kalmamış sanırsam
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
çok iyi oldu dicez http://youtu.be/v5LfPucCIwo havalar düzeliyor ama benzine zam olayı biraz can sıkıcı :farao
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Arkadaşlar bende geldim o zaman İstanbul mt ne zaman toplanıyor havalar çok güzel bu aralar bence değerlendirmek lazım Herkese Selam..
Kesinlilkle....! Bu aralar havalar çok güzel gidiyor yaa..Hafta sonu geldi mi kapanıyo hava
Sonuç olarak ne zaman toplanıyoruz Birde bu kadarmıyız ya ? :( Ben daha fazla katılım oluyordur diye tahmin etmiştim
Bi etkinlik topici açılırsa hafta sonu için bir çok arkadaşımız katılım gösterir bence ;)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)