ben kadir hasın oradayım
motorun filtresini değişip yola çıkacağım
şirinevler meydanda buluşalım belli bir saatte ???
bu güneş kolay kolay bulunmaz bu havada
aklıma geldi 15 te sınavın bitiyorsa sınavın nerede ? orada buluşalım vakit kaybetmeyiz
hocam sınavın neredeyse bu arada biz buluşup gelelim istersen ??
ok mesajla haberleşelim o zmaan "telkarinn" nikli arkadaşa ulaşayım ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
yok bu başka gelen ? ben çıkıyorum netten numaram 0531 847 98 94 bir buluşma olursa beni de ararsanız sevinirim
sınav bitti arkadaşlar toplanıyoruz mu?
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
arkadaşlar ne ara buluşuoruz yahu
Hayırlı günler istanbul MT iyi hafta sonları....
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
İyi akşamlar İstanbul :D
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
iyi akşamlar istanbul MT. arkadaşlar ben hiç buluşma organizasyonuna katılamadım sizlerle, hava güzel olursa bir buluşma tertip etsek. askerlik, iş güç, motor satma derken bir türlü kısmet olmadı sizlerle tanışmak. avcılar,b.çekmece,k.çekmece,beylikdüzü,avcılar,ese nyurt felan çevre ilçelerden veya nereden olursa artık. havalar ısınınca bir organizsasyon yapsakta benim gibi hiç tanışmamış ve yeni katılan arkadaşlar felan tanışma fırsatı buluruz ve hiç olmazsa birer çay,kahve içme fırsatımız olur... ne dersiniz???
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
soğuk havalarda bir mangal sucuk ve motosiklet üçlüsü yapmak var aklımda ???:D
İstanbul'u, mangalı, sucuğu ve motosikleti özleyenler de okuyor olabilir Şifreli konuşursak lütfen...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)