Anadoludan gidecek var mı?
Anadoludan gidecek var mı?
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Eğer gelebilrsem saat 19-19:30 civarı haremde olmaya çalışacağım.. Bugün çok zor gözüküyor ama bakalım artık akşam ola hayrola
evet haremden sırkecıye her yarım saatte bır ferıbot var arklar, bucuk ve tamlarda bılmıyenler ıcın,ben bınıyorum cunku ara sıra 20 dk suruyor.
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
caglar bende belkı gıdebılırım ama 8.30 da anca haremde olurum
ovvv sen pendıktenmısım baya uzak. ben kızıltoprak burdan harem 5 dk karsıda 10 dk
Tüh bea bu aksam olamaz öbüründe gelicem anadolu yakasından giden olursa telleşip buluşak öle gideriz
Evet yaa sorma Ben öğrenciyken ailem pendiğe taşındı kozyatağından.. İş dolayısıyla tabi.. Ve bayaa bi süpriz oldu bana
Benim gelmem 40 dak. yı buluyo valla hareme.. Bir arkadaşıma sözüm vardı, onunla konuştum onunda işi çıkabilirmiş. Eğer arkadaşımın yanına gitmezsem buluşmaya gideceğim saat 6 gibi kesin belli olur ona göre buraya yazarım olmadı beraber geçeriz..
benımde iş yerı kızıltoprak ev göztepe. senın ıcın uzuldum kötu bı surprız olmus.guzelım kozyatıgından pendıge tasınmak hos degıl tabı
evet bende gelırsem öle dıgcektım bulusup haremde gecerız dıye
birazdan çıkıyorum, 19:00da opetteyim... görüşmek üzere...
Maalesef ben gelemiyorum arkadaşım şimdi telefon açtı.. Havada çok güzel ama.. Üzgünüm Napalım kısmet başka sefere artık..
Cobalt ümmet Abisirkecide Seni Bekliyor Bi Ara05427624303
BEN DEER152 NİN ARKADASIYIM...
HoŞ Bulduk Ben Murat İstanbul G.o.paŞadan
arkadaslar ben gelemiorum fear nazar degdirdin be paralar suyunu cekti
murat hoş geldin...
suanda caylarını yudumluyor olmalılar sanırım ve bız hala ısteyız
tm caglar baska zamana ne demek
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)