Slm arkadaşlar motosikletimin ön diskinden sürtünme sesleri geliyor, tavsiye edeceğiniz kazık yemeden gösterebileceğim usta var mı?
selam istanbulluyum fakat yurt disinda yasiyorum siteninde yeni bi uyesiyim ama yazlari ben ve motorum istanbul cadddelerindeyiz umarim görüsürüz bi aktivitede..
bu pazar ne yapsak ki?
istanbul dışına mı uzasak
edirne sakarya felan
Selam İstanbul Mt :D
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bu başlık kayboluyor gibi gibi
mrb arkadaşlar yarın lüleburgazdan istanbula gelme niyetimiz var
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...
avrupa yakası yeşilköyden selamlar. ;)
[B][COLOR="#FF0000"]üsküplü[/COLOR][/B]
Avrupa yakası Küçükçekmece'den selamlar.
slm arkadaşlar Maltepeden Mehmet ben.Maltepeli arkadaşlar varmı aramızda bi gezi organize etsek yada beni arasına almaz isteyen geziperestler varmııı
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
aynen kardeş aynı duygularda birleşiyoruz tek derdim zaman ve para bunlar olmasa motorun üstünde uyuyacam zaman+para= motor manyaklığı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
bu arada motorun hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı günlerde kullanırsın umarım ist ye bekleriz
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
arkadaşlar avrupa yakasında güzel virajlı yol tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? sarıyer-belgrad ormanları etrafı tavaf edilmiştir bunun dışında tavsiyeler bekliyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)