Selam arkadaşlar.. Yakın zaman da motorumla aranızdayım..
Selam arkadaşlar.. Yakın zaman da motorumla aranızdayım..
uff şu 29 mayıs gelsede gitsek yuvacığa hevesimizi alsak
Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bende temmuzda F650GS imle aranıza katılıyorum elimden geldiğince depomda benzin olduğu sürece etkinliklere katılmaya çalışırım herkese kazasız eğlenceli sürüşler dilerim
Arkadaşlar bana a2 ehliyetli arkadaş lazım acil motoru bagladılar bnde de b sınıfı var otoparkdan cıkarmak iicn .... [sıze="5"]istanbul avcılar civarı gerekırse yardımcı olacak arkadasa ucrette verebilrim cok açillll[/sıze] 0538 670 79 50
herkese selamlar.... motorumu aldıgımdan berıdır bakım yaptırmak istiorum fakat bi usta bulamadım.. tanımadıgım bılmedıgım tamırcilerede gitmek istemiorum.. bugun gezerken bi tamirciye denk geldim şöyle bi baktırdım yagı hava filtresi fren balataları sübap ayarı falan 150 200 tl istedi sizce bu fiyat normal mi? bana hiç normal gelmedide... sizden istediğim ustasına güvenen ve en insaflısından ban yardımcı olursanız sevinirim..motorum QM 250 ramzey..
Selamun aleyküm vatandaşlar of ıstanbul
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Günaydın İstanbul
Yaz sıcak yüzünü gösterdi sonunda
kazasız belasız sürüşler dilerim hepimize
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
seneler sonra beyaz gelin LX 150 'yle aranızdayım kazasız belasız sürüşler hepimize...
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
ist k.çekmece halkalı budayımmmmmmmmmmmmm
Selam arkadaşlar Bağcılardan bende varım
motorum HYOSUNG GT 250R )
...Vatan 61 Mekan 34...
Selam İstanbul Hayırlı Cumalar
kazasız belasız
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
e 5 de radar varmı arkadaşlar yabancısıyım bazen 100*120 ile gidiyom e 5 den sonra katmerli cezalar ödemeyelim :d
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Büyükçekmece ve civarındakiler bi etkinlik yapıp tanıssak ve kaynaşsak nasıl olur?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Sevgili arkadaşlar abimin kayınpederi rahatsızlığından ötürü yaklaşık 1 hafta ara ile B RH NEGATİF KANA ihtiyacımız vardır malesef bu kan grubu zor bulunan bir grup o yüzden sizlerlede paylaştım çevreniz de bunu verebilicek durumda olan varsa lütfen benimle irtibat kursun tlf 0536 835 48 49
slm kawasaki en 500 aranızdayım ermanusta vala tuzla hareme kadar kaptırıyom bazen olsa bana gelirdi sakın sahilde topuklama hemen yakalanırsın dün ödedim cezayııı
herkese kazasız belasız sürüşler yolunuz açık olsun
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Selamünaleyküm arkadaşlar izmir mt yarışları varmış İstanbulda hiçbir aktivite yokmu bilgisi olan yazabilir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)