Hayatımı Turuncuya Boyadım, Birden Çıktım Yoldan BaSa BaSa Girdim Otobana Acı Acı sövdüm sonra yüzümü Kırbaçlayan Rüzgaraaaa....
tam rodaj yapacakken yağan bu yağmurlardan daha büyük nazar ne olabilir :(
Bu ıstanbul kimleri aldi kara maskesi altina
Dünya dönecektir batan her günes gibi tanriya
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Fuchs
Benim sözlerim bir kar gibi yagardi
Kimisinin kalbi dardi anlamazdi
Dünyada gercek olan tek bendim
Gerisi bahanem sanki sahanendi dünyan x)
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
bu pazar gunune bişeyler yapalım arkadaşlar olmuyor boyleee
hayırlı akşamlar İstanbul
sesin solugun çıkmıyor yine
soguk hava senidemi bezdirdi yine
canım sıkılıyor ama evde yine
salla salla bu kadar sallanıyor,istanbul sokakları bekle ben geliyorum
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu pazar günü birşeyler yapalım arkadaşlar pazar günü hava güzel olacakk
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
dün kimler Şile , Ağva'daydı parmak kaldırsın...
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
Herkese merhaba ve iyi akşamlar arkadaşlar;
Şu anda Ankara'da oturmakta olan fakat 1 Mayıs'ta İstanbul Beylikdüzü'ne taşınacak olan daha 3000 km olan mct kullanıcısıyım. Ankara'da bildiğim sağlam usta var fakat şimdi İstanbul'da böyle bir sıkıntı var benim için. Ne kimseyi tanıyorum ne de iyi bir usta biliyorum.
Sizlerden ricam varsa Beylikdüzü'nde veya yakınlarda tavsiye edebileceğiniz iyi bir usta kim dir nerdedir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)