slm arkadaşlar ben daha yeni motor aldım bnde katılmak istiyorum gurubunuza ama sanırım sizlerde cok kuvvetli makıneler var benim scooter ım var hussar 125
bunla sıze yetısmeyı denemek ıstıyorum bende katılmak ıstıyorum sızlere
slm arkadaşlar ben daha yeni motor aldım bnde katılmak istiyorum gurubunuza ama sanırım sizlerde cok kuvvetli makıneler var benim scooter ım var hussar 125
bunla sıze yetısmeyı denemek ıstıyorum bende katılmak ıstıyorum sızlere
valaha feari bi arayin teli 0538 598 29 36 onunla konusun ona bagliyim bende gerci gelecegimiz yer herhalde tophane mi olur bilmem.ummet abi ve cobalt abi muhakkak gelin ama
kj887 evet bayagi kuvvetli grileo disinda ya sen yeterki iste zaten grileo disinda hizimiz 70 bile degil sen gel biz hizimizida yari yariya dusururuz/grileo hararet yapiyor bizim yuzumuze gel kesin bekliyoruz fear i ara bekliyoruz kesin
motociklet
Arkadaşlar beni mazur görün bu akşam Taaaaaaaaaa geçen buluşmada servise bırakmam gereken motorumu hala bırakamadım (o akşam servise bırakıp tekrar almıştım buluşma için)
Fotoğrafları bekleriz
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
bakın ne dıyecegım
benım ıs yerım fındıklı da tophane burnumun dıbı sırkecı den ummet abıyı alıp tophanede sızı bekleyelım 20:00 ye kadar opetten gelebılırsınız herhalde bır hatırlatma yapayım aksam uzerı sahıl yolu kumkapıdan sırkecıye kadar yogun olur aralarda cambazlık yapmak yerıne yenıkapı-aksaray-unkapanı-karakoy ıstıkametınden daha rahat gelme sansınız var secım sızın
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
abicim zaten 80 km hız a kadar yakalarım sızı ama sanırım tophane avrupa yakasında ben karsıyı hıc bılmıyorum ve bıde ehliyetim yok avrupa yakasındakı toplantılara katılamam ama anodolu yakasında kı butun toplandıgınız yerlere gelebılırım bu arada sizlerin yaşları bayagı buyuk galıba benim yaşım 17 daha sanırım en kucugunuz ben olcam..
kj997 aramıza hoşgeldin. anadolu yakasındaki toplantılarda seni de aramızda görmeyi isteriz. bizi rahat rahat takip edersin çünkü fazla hız yapmıyoruz 70-80 arası gidiyoruz.
arkadaşlar bu akşam kaça kadar tophanede olacaksınız. ben dersten sonra yetişebilirsem gelirim
cobalt 20 de başkayere sözüm var size yazmıştım önceki mesajımda 19.30 kadar beraber olcaz ama saat 18 de sirkecide olcam.0542 7624303 numaram.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ok abı 18 de sırkecıden opet e gıderız , ben de ordan eve kacabılırım patron la da papaz olmamıs olurum
Eşimi iş çıkışı alıp öyle geçeceğim galeriadaki OPET'e... Geçen buluşmalara getirmediğim için yeterince azar işittim zaten.. Benim hatun da benim ve bizim gibi motosiklet delisi İş yeri Bahçeşehir'de ve akşam 18:00'de çıkıyor işten. 18:50'de ancak OPET'te olabilirim. O yüzden 19:00'da buluşalım diye yazmıştım. Neyse Ümmet abi ve Cüneyt abi Tophane'de buluşalım ok. ama Ümmet abinin o saatte önceden verilmiş sözü varmış. Ozaman şöyle yapalım; Cüneyt abi sen Ümmet abiyle 18:00'de Sirkeci'de buluşup tophane geçip çayları yudumlar sohbet çevirirsiniz. Biz de Hakinen, grileo, ben dediğin istikametten basar geliriz... Kısmet Ümmet abiyle başka zaman buluşuruz artık... İkinci bir ihtimal de şu olabilir ; siz bütün tayfa tophaneye akarsınız erkenden, ben de eşimi alır tophaneye gelirim.. bana o da uyar... şu an internet cafedeyim... halkalıdayım. birazdan çıkıcam ve gün içinde online olma ihtimalim yok çünkü bütün gün yollarda olucam. Ben kendimi 19:00'da opette olacakmış gibi ayarladım. Gelmek isteyenler hiç beni aramanıza gerek bile yok çünkü tam 19:00'da opette olucam. kimse gelmese bile en azından ayhan ve serkan'ın geleceği garanti... 4 kişi kesin; biz güzel bi muhabbet çeviririz...
bir de kj997 aramıza hoşgeldin genç adam... yarın ofise gidince seni de İstanbul-MT sakinleri listesine eklerim...
şimdi yazdığım mesajı okudum da amma karışık olmuş...
önce aşçı şöförü, sonra şöför uşağı, en son hepimiz şöförü.... gibi olmuş....
puhahahahahahahaha
benim verilmiş sözüm 20 de arkadaşlar yazmış olduğunuz 19 bana uygun yani 19.30 a kadar kalabilirim sizinle tekrar ediyorum 18 de sirkeci harem iskelesinde hazır olcam cobalt netarafa derse otarafa gideriz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
mesaj alınmış ümmet abi...
yaw kaça kadar tophanede olacaksınız diye sordum kimseden cevap gelmedi
sen buraya gel ben sölerim sana mox2cn
geliom yawru(volkan8189000) birazdan sizin tarafa
gel bekliyom mox bakırköydeyim çay ısmarlıyım saa
şincik gelmek isteyen arkadaşlar sizde gelin sizede ısmarlıyım
dükkandayım otururuz
mox2cn hocam zaten bakırkoydeymıssınız ordan opet e gelırsınız 19 da
ummet abı 20 de gıdecegın yer ne tarafta ? ona gore rota cızelım opet e yada tophanede cay ıcmeye
ok sırkeci de ummet abı ıle bulusup opet e gelıyoruz
hımm bulusma var demek ama karsıda
Bu aralar buluşursanız haber verin bende geleyim havalar ısınmaya başladı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)