selamlar İstanbul,hayırlı pazarlar.
hava güzel ve güneşli bugün yol yapmalı ama ne tarafa acaba
selamlar İstanbul,hayırlı pazarlar.
hava güzel ve güneşli bugün yol yapmalı ama ne tarafa acaba
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
akşam saat 6 dan sonra müsait olacağız (misafirim var yolcu etmem lazım) 6 dan sonra uyarsa biyerlerde takılabiliriz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
akşam iş varbe abi gece nöbetine devam bitmedi gitti bir türlü
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selamlar İstanbul,bir kaç günlük soguk ama güneşli hava yine yerini yağmura bıraktı
akşam bir güzel yıkadım motoru gün içi biraz turlarım diye ama işten eve gelene kadar çamur içine büründü.sevmiyorum bu yağmur olayını
kazasız günler arkadaşlar
Sorma abi,bende yıkattım parıldıyo o biçim,her su gördüğümde caddede zigzaglar çiziyorum
çamuru hiç sevmiyoruz biz motörümle
İyi geceler istanbul mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
iyi geceler İstanbul,hava buzz gibi,insanın içi üşüyor valla motoru garajamı çeksek artık
yarın hava güzel,bizim köfte işi de yattı,hani köfte yiycektik?
yarın hava güzel bi yerlere kaçmayı düşünüyorum,bu güzel havaları bulamayız bi daha.yarın Sinan çalışıyormu ki?
hayırlı akşamlar İstanbul.MT bu akşam haremde çay molasındayız arkadaşlarla,yolu düşeni bekleriz.
Selamlar tüm motorcu arkadaşlarımaa!!! Yeni katılan bir dost olarak herkese merhaba! hayırlı cumalar
İyi geceler istanbul mt...
Drift Religion
AccessTr..hoşgeldin kardeşim
iyi geceler Yasinim nasıl keyifler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
iyi akşamlar millet, uzun süre sonra yine buralardayımm
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
hayırlı hafta başı arkadaşlar yine yağmurlu ve çamurlu İstanbul şu yolları bi güzel yıkasalar'da üzerimiz kirlenmese.
kazasız belasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)