haydı bırseyler yapalım ?
her seferınde soyluyorumkacıyorumsanırsam kacak olacakısmım en sonunda..
İşimi değiştirdim uzun suredır kazaydı ıstı derken artık o derttende kurtuldum herkes ıyı degılmı bı yaramazlıkyok
haydı bırseyler yapalım ?
her seferınde soyluyorumkacıyorumsanırsam kacak olacakısmım en sonunda..
İşimi değiştirdim uzun suredır kazaydı ıstı derken artık o derttende kurtuldum herkes ıyı degılmı bı yaramazlıkyok
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Selam İstanbul...
O derece özlemişim ki, birkaç gündür sabahın köründe kalkıp boğaz geçmekle, iki tarafın da sahil şeritlerini tekrar tekrar geçip ezberlemekle geçiyor zaman...
Bir de alper_tim'in ayak basar basmaz çiğ köfteli İstanbul tanıtımının hakkını yememek lazım tabii
Buradan çıkacak sonuç; İstanbul'dan birkaç günden uzun süre uzak kalmamak, şehrin değerini bilmek lazımmış...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bir selamda benden İstanbul Olcan Hoş geldin o zaman İstanbula bu kadar arayı uzatırsan özlersin tabikide İstanbulu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Arkadaşlar..
Havalar biraz Toparlasın Hepinizi Kilyosa Mangala Bekliyorum Şimdiden Soyleyeyim Gelmeyeni ulaştırma bakanı öpsün...
Hyosung ve s&t kanuni arasındaki farklar ıcın:farao: tıkla http://img441.imageshack.us/img441/2789/88496e0a04f846249c1a790.jpg
Etleri Kanatları ısmarlamayanı da maLiye bakanı öpsün mü
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
heheheh okadar adamız bısı olmaz bız gıdıp opelım olmazmı :D
Hyosung ve s&t kanuni arasındaki farklar ıcın:farao: tıkla http://img441.imageshack.us/img441/2789/88496e0a04f846249c1a790.jpg
hoş geldin Olcan
varmı İstanbul gibisi,akşam boğaza nazır çay içmeli
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bugun aksam saat 19,30da hattat ıle bulucacagız arkadaslar onlıne olan varmıdır aranızda olan varsa hemen hbr verın bulusalım.
Yer edırnekapı benzınlık
(çatkapı oldu sanırsam ama yıne hava guzel kacırmamak gerekır)
Öncelikle teşekkür ederim, hoşbuldum...
Ardından boğaza nazır çay/kahve dolmuş olsam da geldiğimden beri hala imkan yaratırım boğaza, çaya, mangala...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ya şuraya bak havalar 10 numara ama istanbul uyuyor
istanbul sabaha kadar istanbulu arıyor dün arkadaşlarla ( Askon-Ugurvolkan-Mmemetay-Berk ve Ben )taksim'deydik güzel bir akşamdı.çaylar künefeler,dürümler indi midelere saat gece 02:00 gibi eve döndüm.geceler soguk,gündüzler yaz'dan kalma
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bı etkınlık yapsak hanı havalar sıcak soyle ufaktan bı bogaz turu yada bır camlıca sefası
Meteoroloji yanılmaz ise bu hafta sonu tüm motosiklet severler müjde
Biraz soğukta olsa hava açık olacakmış...
Zaman 21 Temmuz 2011 Perşembe, 00:00 - 24 Temmuz 2011 Pazar, 23:30
--------------------------------------------------------------------------------
Yer KIRKAĞAÇ ÇAMLIĞI
--------------------------------------------------------------------------------
Oluşturan: Soma Mtrsklt Tutkunları
Daha Fazla Bilgi SOMA MOTORSİKLET KULÜBÜ
TÜM DOSTLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ...
FESTİVALİMİZ 4 GÜN SÜRÜP ÇADIR KURULACAKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)