ıyı geceler ıstanbul mt gorusemedık
herkes ıyıdır umarım
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
sorma abi zaman sorunum var benim hep karışıtıryorum geçen murat aye nin mevlüdünede bir hafta önceden gitmiştim ama benim gibi iki kişi daha vardı karşıtıran samet abi ile görüşme için gittiğimdede bir gün önceden gitmiştim
abi iş durumunu söylemiştim sana gece gündüz birbirine karışınca günleride karıştırıyor insan...
bu arda gezi için bi şey demedin oğuz abi ne olacak gelebiliyon mu ?
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
özlemişim hem sitemı hemde istanbul mt sayfasını 12 sınde ınsallah varım busefer kaza sonrası cok duramıyorum motorun ustunde belkı yay olarak yada araba ıle katılacagım bakalım agrım sızım olmazsa.
Bu arada herkes ıyımı?
yahu ıstanbul nerelerdesınız soyle bayramın son ıkı gunune bı gezıntı yapsak ama ufaktan bı durum yesek hanı olmazmı ??
wala hoş olurdu yahu yoh mu kimse
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
henüz bir motorum olmamasına ragmen bende kadikoydeyim
k.çekmecedeyim ben.
selamlar, ben de 10 gün önce motor sahibi oldum, Maltepe'de oturuyorum..
Zeytinburnundanım bende askere giderken motoru sattık ama en yakın zaman da alırsam bi tane katılıcam aranıza iyişallah.
Merhabalar, bende Ortaköy'de oturuyorum, yakındaki bir etkinliğe katılmayı isterim. Uzun zamandır izleyici olarak takip ediyorum bu forum artık biraz içinde olmak istedim.
Selam Arkdaşlar ßende Siteye Yeni Üye Oldum ßende AwCılardan Onur..
151 Rs İle Amerikan ÇizeR AkLıNı ßaşınDan ALırım.. :cat:
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)