Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
yani en azından bu sitede istanbulda toplanan istanbulların bir etkinliği olsun fazla uzağa da gerek yok fethi paşa korusunda toplanıp meşhur simidinden yesek yeter e tabi birde çay maksat ruhu sahaya taşımak
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
bu arada istanbul grubu hadi ama yalova gezisine bekleniyorsunuz
ist gezilerine varım yalova şimdilik uzak kalır ama istanbuldaki gezilere siz kardeşlerimle her zaman gelirim çok güzel yerler var biraz keşfe çıkalım olmazmı önümüz bayram yoros kalesi kız kulesi mihrabat korusu ist da adını bile duymadığımız bi çok güzel yer var en büyük motor kardeşliği
arkadaşlarım haftaya pazar için yoros kale si yapalım o zaman
güzergahımızda çok keyifli olacak kısaca anlatayım
üsküdar iskeleden haraket ,fethipaşa korusunda çay simit, kuzguncuk,beylerbeyi ve sarayı,çengelköy,kuleli,vaniköy,kandilli,anadolu hisarı tema vakfı (müthiş bir manzara),kanlıca (yoğurt) ,çubuklu,beykoz (beykoz korusu),orta çeşme (beykoz çayırı),yuşa hazretleri (türbe),anadolu kavağı (balık ekmek)yoros kalesi (eşi olmayan bir manzara ve çay) çok güzel bir güzel bir gezi olur ortalama 50 km lik bir yol
inş. bi aksilik çıkmazsa gelirim güzergah çok iyi hem çok uzun değil yormaz bizi malum herkes sonraki gün iş başı yapacak..
evet tamamen sahil şeridinden gidecez yol üzerinde bir sürü mola yeri var yeme içme sorun omlaz hatta anadolu kavağında arkadaşım var balık yemek isterseniz indirim yaptırırız çayda da indirim olur iyi vakit geçiririz umarım hatta ben pazartesi bununla ilgili bir topic açayım da istanbul motorcu görsün
valla uzaklara gelemeyenler gelsin bari buna yol güzel ve kısa güzergah güzel imkanlar iyi biraz fazla katılım olur umarım
Bugün direksiyon sınavına giren var mı?
sınava giren kardeşlerimize allah hayırlısıyla ehliyeti nasip etsin.
arkadaşlar herkeze merhaba foruma uye olusum bıraz tatsız oldu gerçi bi kaç saat önce ufak bir kaza geçirdim ve yardım almak ıcın foruma basvurabilecegimi düşündüm. sanırım ön gidonum yamuldu ve ön çamurlugum kırıldı tavsiye yada önerileriniz dinlemeye hazırım
bu arada motorum 250 mct
bu geziyi ne zaman ayarlamayı düşünüyosunuz arkadaşlar bilgi saat ve tarih olursa iyi olur evet arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz en az 15 hadi bakalım motor kardeşliği bakalım kim ne kadar çok seviyo motorunu
Güzel bir toplanma organizasyonu olursa ben ve 5,6 arkadaşım belki daha fazlası (Hepside motosikletli )katılabiliriz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bugün formdaki arkadaşlarla bir kısmımız yani yolava gezisinde konuştuk ve kısmetse haftaarası belli olacak yer kişi ne yapılacak mangalda vs.vs. anlaştık yarın bir topic açar konu ile ilgili
evet arkadaşlar bugün gezimizi yaptık şimdi sıra daha organize dah adet yalı bir gezide yarın bununla iligi topic açılacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
ünal kardeşimize de teşekkürler bizi karşıladı sağ olsun
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)