günaydın millet nerdesiniz
günaydın millet nerdesiniz
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
kardeşim slm biz buralardayız sen neredesin ne yaptın motoru aldınmı
arife günü başlayıp bayram boyunca devam edecek olan bir gezi planım olduğundan ,
tüm İstanbul MT 'ye şimdiden hayırlı bayramlar dilerim...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
sizinde bayramızın mübarek olsun bizde bayramdan sonra pazar günü için gezi planlıyoruz iznik'e katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Mutluluk ve sağlık dilerim... Nice bayramlara..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı bayramlar motosikletçi dostlar,kazasız belasız kullanımlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Herkese iyi bayramlar
istanbullu arkadaşlarım gezi bölümüne bir göz atın derim
hani yokmu bi hareket bu gün yau
hafta sonu hareketimiz hava durumu yüzünden sekteye uğradı bir sonraki haftaya kaldı diyoruz
herkesin bayramını kutlar, iyi akşamlar kazasız keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
eskiden(Endurocu01)idi
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İstanbul Mt de hareket yok bakıyorumda...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
var abi
burdayız arkadaş
istanbullu arkadaşlar istanbulda bir toplanalım bakalım kim var yok görelim
Hani nerde kim var...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)