hayırlı ramazanlar arkadaşlar =)
selam olsun koca şehir istanbul,iyi pazarlar hepinize,
eskiden 40 yaş üstü motorcular diye başlığımız vardı savaş,ünal hoca,korkut,arasıra girip muzurluk yapan rahmetli aye,doktorumuz,serdarmert,isimlerini unuttuğum bir çok dostum vardı,onlara burdan kucak dolusu selamlar hayırlı ramazanlar diliyorum.
Haftaya iyi bir başlangıç,hayırlı işler,esenlikler diliyorum istanbullular
merhaba, yakın zamanda bir toplantı yada buluşma düzenlenecek mi? aranıza katılalı baya oluyor ama daha önce bu konu başlığına hiç yazmamıştım. sizlerle tanışmak isterim
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
açıkcası bende istiyorum istanbul tayfası olarak bir buluşma olmasını ama bu haftasonu almanyaya gidiyorum 3 haftalığına,kısmet bayramdan sonra benim için
mutlu haftalar İstanbul...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bizde burdayız.Oğlumla
şöle şile taraflarına kamplı bi gezi düzenlense nasıl olur diye düşüündüm ve sizlerle paylaştım sadece bir fikir
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
bende varım kartal dan
gezi olursa katılmak isterim bende..
bu mekan kapanmış herhalde gelen giden yok
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
yoğun istek üzerine buluşma tertipledik
katılmak isteyenler buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/etki...n-bulusma.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
önümüzdeki buluşmalara bakıyoruz inşallah birlikte hoş vakitler geçiririz tabi katılabilirsem
iyi geceler motor tutkunu istanbullular hepinize selam ederim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)