Selam arkadaşlar
Selam arkadaşlar
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
SELAM ARKADAŞLAR ilk zamanlarımda sadece incelemedeydim bu siteyi ama artık tanışma vakti geldi die düşünüorum . bn mhmt cbr 125 kullanıcısıyım
Hoşgeldin Mehmet,
umarım güzel vakit geçirirsin.
slm bende varım , aranıza yeni katıldım
sizleri tanımak güzel saygılarımla
selamlar,haftaya güzel bir başlangıç,hayırlı işler iyi haftalar dilerim arkadaşlar.
SlmLar Bende Varım.. Aranıza bugun katıldım
Ben Murat SaygıLarımla ...
Ben katılalı oldu ancak motosikletim olmamasına rağmen bende varım Gerekirse bisikletle gelirim :D
hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Selam İstanbul hayırlı Cumalar dilerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
selamlar,haftasonu arifesinde iyi cumalar herkese
bende burdayım istanbul bağcılar
Hayrlı günler bende burdayım yeni yazıyorum forumu 1 aydır takip ediyorum artık aranıza katılayım dedim
saygılarla
BAHÇELİEVLERDEN APO
Arkadaslar babaci omu bılmemem ama profıl resmındekı kısı dun oldu dıye bılıyorum galıba o babacı kolu kopmus bacakalrı kırılmıs yer kayganmıs kaza yapmıs hepımız bası saolsun
Kaza geçirip vefat eden arkadaşımız Aye nickli Murat,babaçi ve bazı arkadaşlar Muratın resimini avatar olarak değiştirmiş,yanlış anlaşılma olmasın.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...laniyoruz.html
Bir kaç haftaya bende aranızdayım.
Hayırlı Ramazanlar İstanbul
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)