ben geldim istanbula katilim olursa bulusalim ?
v-for racing
bulusma icin topic acmıstım fakat topic'e izin vermemisler... yayınlanmadı !
v-for racing
Arkadaslar bende yeniyim eğer organizasyon olursa bende katılırım.
merhaba motor severler.... kymco venox ikinci el rodajını tamamlamış bi makine alsam 500 km. direk yol yapabilirmiyim....yada ara vermeden kaç km. yol giderim.uzun bi tur düşünüyorum isteklerimi karşılarmı cevap bekliyorum .... iyi sürüşler.
meraba arkadaşlar benim motorcu sorunum roadstar 250 moturum war ist. avrupa yakasında göstere bileceğim bildiniz iyi bi usta warmı
daha ben hic kendim dısında gormedim =)
bunları burda konusmak yerine keske katılımcılar cıksada bir masa basında içkimizi yudumlarken konusabilsel...
İstanbul mt !!!! burda mısınızz ??? =)
v-for racing
beyazın asaleti var tabi ,inönü caddesinde oturan çok yakın abimin siyah vfr sininde ayrı bi karizması var,standart dışı bir olaya sahip gördüğünde hasta olacaksın ,bu arada bugün de kısa mesafe bi yol yapmayı planlıyorum neresi olduğu önemli değil,veya akşam üstü bi yerlerde de toplanabiliriz.
Günaydın İstanbul,haftaya iyi bir başlangıç ve güzel bir gün diliyorum,her ne kadar pazartesi olsada
tombo pardon ya dun giremedim siteye gormemisim, bir dahaki sefere umarım ayarlarız birseyler, bu arda sana da iyi haftalar =)
v-for racing
Merhaba ben laz kızı yeni motor aldım ve motorcularla seviyeli birşekilde tanışmak onların bilgisindende yaralanmak istiyorum bn çookk acemi sürücüyüm başka bayan arkadaşlarda bu etkinliklere katılıyormu bnide haberdar edermisini lutfen
Hoşgeldin,
genelinde ortamlar seviyelidir,ve zamanla hem bilgilerini hem acemiliğden kurtulur geliştirirsin.Bayan Motosiklet kullanıcılarıda var tabiki zamanla camianın içine girdikte görürsün artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------
akşama arkadaşlarla caddebostan sahildeyiz.Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
arkadaşlar merhabalar görüşmek ve tanışmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz linkden bilgileri alabilirsiniz ekleyin kendinizi listeye
http://www.motosiklet.net/forum/etki...lusmasi-1.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yarın çok yakın bir arkadaşım İstanbul'a 2. el bir motosiklete bakmaya gidecek. Ben de işim olması nedeni ile ona eşlik edemiyorum.
Avrupa yakasında Hyosung'dan iyi anlayan, üstünkörü değil güzelce motoru kontrol edebilecek bir usta önerebilirmisiniz?
Gerekirse bir miktar ödeme de yapılabilir, yeter ki neyi var neyi yok söylesin ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)