N'oluyoruz yahu? Her taraf bir itişme bir kakışma, bir laf sokma çabasıyla dolmuş?
N'oluyoruz yahu? Her taraf bir itişme bir kakışma, bir laf sokma çabasıyla dolmuş?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
batu naber ya görüşemiyoruz hiç pas vermiyorsun artık ?
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Yoksa iyi, umarım yoktur...
Kaç gündür bin tane sınavın, projenin, işin gücün arasında aralarında ilkokul talebesi şikayetinden basit şeylerin de olduğu şikayetler okumaktan, ara ara buraya girdikçe de arada adımla, arada buradaki görevim(iz)le itham edilmekten ben sıkıldım artık...
selam istanbul
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
17 Nisan 2010 - Cumartesi akşamı Saat: 18:00 Maltepe Mangal Partisi katılımcıları
1- hell24
2- pilot
3- discordian
4- E-M-R-E
5- B-A-N-U
6- KyCd
7- KuyuCadısı
8- Canercamalan
9- Helim
10- Edii
11- Peoples
12- Taytıs
13- Ergün + 3
14- ?
:cherry: :cherry: :cherry:
Bütün yazdıklarımız siliniyor yazmayalımmı bir yere artık bir şeyler olcan kardeş burdaki yazılarımız niye silindi.Bir topic gösterin orda yazışalım ... Biz neden istenmiyoruz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
gülünç çok gülünç bende gülüyorum sende gül haaa haa haa
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
en zor organizasyon bu olacak sanırım liste ikide bir uçarsa işimiz var he biri aklında tutsun listeyi.. kaynamasın kimse..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Buradaki yazılar, mantıkla değil, istila peşinde koşan bir grupça yazılmış olduğu için silindi. Dert nedir, nereden çıktı bilmiyorum ama, herkes gibi her kategoride uygun üslupla yazan hiç kimsenin mesajı bir yere gitmez...
Amaç ortalığı dağıtmak değilse, lütfen uygun şekilde, uygun yere yazmaya devam edin ki, bir daha böyle sıkıntılar yaşamayalım:cat
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
2910 sayfa da bomboş değildir yani ,küt diye gitti ben bi soru sormuştum o da gitti kaynadı, @chantemelli ban mı yedin dostum
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
İstilacı demiyorum kimseye, siniriniz neye, kime bilmiyorum ama, İstanbul MT başlığına birkaç dakikada yazılan bunca anlamsız, alakasız yazı bir hınçla dolmuş, istila peşinde koşuyormuşsunuz intibası yaratıyor diyorum...
Peki öyle olsun.Olcan Kardeş Sence bizi bu duruma düşürenler kim .Bizler tükkan topiğinde kendi aramızda yazışıyoruz biri geliyor ve herkesi sinirlendiriyor kızdırıyor.Ama akıllıca oynuyor.Bizmiyiz etrafa saldıran kimin topiğine girmişizde kime saldırıda bulunmuşuz. adamın canı sıkkın kime sataşsam hele gideyim Mt tükkana sataşayım diyor.Buna neden bir çözüm bulmuyorsunuz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ne oldu burada bakem..doğramacı mı geldi buralara......
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)