Korkut nöbetcimisin bu gün
Korkut nöbetcimisin bu gün
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Evet İşteyim uğur abi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
iyi akşamlar korkut kardeş, ugurapay abi,
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
s.a beyler 250 mct almalimiyim...fikirleriniz nelerdir..sifirmi almaliyim yoksa 7000 - 8000 km de ikinci elmi almaliyim..2000 e kadar bulunuyor...tavsiyeniz nedir..
Günaydın İstanbul Mt hayırlı günler hayırlı işler
iyi geceler istanbul.yarasa timi ne oldu görünmüyorlar çoktandır.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
istanbul,yarasa timi aranıyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Abi İstanbul'a time gerek yok, hepimiz tim gibiyiz burda
merhaba herkeze bende geldımmm göztepe zıverbeydeyımm
[COLOR="Blue"][B]:queen:HIZZZ..... SONUM İSE SONUMU SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMM.....:queen:[/B][/COLOR]
Merhaba tum motor sever arkadaslar genclıgımde hayal ettıgım ortama ancak 50 yasında emeklı olduktan sonra kavustum her ne kadar gec kalmıs olsam bıle cevremde benden daha buyuk motor tutkunu abılerımle ve genc arkadaslarla tanısmak benım ıcın bır ayrıcalık her keze saglıklı ve huzurlu bır omur dılıyorum
yok bir aralar yarasa timi vardı.akşamları buluşup istanbul sokaklarında turluyorlardı.güzergah belli olmadan dolaşmaya devam.bol sohbet güzel ortam ama kayboldular.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
hoş geldiniz bende kadıköy
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
hoş geldiniz.bu arada ben arda.
Yarasa timine rakip bi tim kurarız abi bizde olmazmı?
oo timden bol birşey yok,ne demek.sohbet muhabbet olsun
günaydın İstanbulll.hayırlı hafta sonları
iyi akşamlar sevgili istanbul mt.
iyi akşamlar ugurapay abi, korkut kardeş, nasılsınız sevgiler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
uyuma ist.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Herkeze keyifli hafta sonları geçirmeleri dileğiyle, bugun hava ruzgarlı İstanbul'da yağış yok.
herkese iyi haftasonları artık havalar ısınır gibi ve ben motosıklete bınemıyorum(affınıza sığınarak salatalığın biri otoparkta motorumun önune arabasını cekmış te..)bence cumartesı gecelerı yarasa timi kurabiliriz yakışır derim
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)