iyi akşamlar istanbul mt,bu yarasa takımı ne oldu gören varmı acaba,kış geldi görünmez oldu millet
iyi akşamlar istanbul mt,bu yarasa takımı ne oldu gören varmı acaba,kış geldi görünmez oldu millet
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Günaydın İstanbul Mt Hayırlı günler
Hakikaten nerede bu millet nerede bu devlet
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Gunaydın efendiler.
iyi günler, hayırlı işler, bol kazançlar hepinize cümleten mt ailesi.
selam istanbul,herkese bol kazanç hayırlı günler
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
abi iş yerinde ısıtıcılar fazla yanıyor dışarı çıkınca çarpıyor hava valla bu günlerde fena belim ağrıyor,bellikte var yelekte var ama çamlıca çivi gibi soguk
abi sabahları yollar fena dikkat et motor güzel kayıyor.çamlıcaya dogru çıkıyorum ışıklarda mecburen durdum araçlar yolu parsellemiş komple.ön fren baktım motor geri geri gidiyor arka fren hayla devam,sol şeritten rampayı kurtardım.sabah sabah adrenalin yaptık,şimdi göztepeden çıkıyorum işe giderken o rası daha iyi.
ugur abi sana kolay gelsin ben şöyle bir kadıköy havası alim bakim,sabahtan beri evdeyim soguk ve temiz hava koklamaya,görüşürüz abi
Abi akşam iş çıkışı diyince aklıma geldi, işten çıktım kadıköy tarafından gelen bi motorla karşılaştım gultepede evi burdaymıs adam motor tamircisiymiş yol trafikti biraz sohbet ettik.motoru mondial 150-200 cc scooterlardan.motora led ışık takmış, bide teyp bağlamış estire estire yanık turkuleri geliyodu :D :D
Günaydın Güzelim İstanbul.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Gunaydın korkut abi
iyi akşamlar istanbul mt dostlar.
iyi akşamlar korkut kardeş, ve uğurapay abi nasılsınız.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın hayırlı cumalar İstanbul MT.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)