bakalım kısmet...
arkadaşlar şimdi geldim hemen ofise uğradım 2 dk. resimleri atıp çıkıcam.. bu akşam gelen dostlara kucak dolusu sevgiler ne iyi oldu yahu... kaç kişiydik sahi; 20 vardık dimi... belki de fazlaydık... daha nice buluşmalara... umarım hepiniz kazasız belasız varmışsınızdır... bu arada haki seni aradım ofise gelince tel.in kapalı ! mesaj bırakın falan diye saçmaladı senin tel... dedim ne mesaj bırakıcam yaaa, sanki iş adamı
işte fotolar : ( bak bak fedakarlığa bak ... )
ben ve hakinen
grileo ayhan ve mox2cn aytaç
hakinen kolasını yudumlarken ve diğer arkadaşlar ( bilenler bilir karıştırmayım şimdi ortalığı - bu arada süper sohbetler oldu, onlara da sevgiler )
volkan - özgür deer - tuğrul
arkası dönük olan ahmet ( I3lue )
deer özgür ve tuğrul
mox2cn aytaç ve volkan
soldan sağa : grileo ayhan, ben fear, hakinen serkan ve ahmet I3lue
genel
ahmet I3lue
Romalı dostlar
Eline saglık olcay güzel oldu resimlerimizde.. değdi doğrusu heralde rekor katılım bizim için.
Ya diğer buluşmada karşıda ama pazar gitmek istiyorum aslında bakalım artık.
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
fear_factor eline saglık sıcagı sıcagına ii olmus cuma günleri bu ortak buluşma ii olur düşüncesindeyim...
diğer buluşmalarda buluşmak üzere gelen gelemeyen herkese tesekkürler...
yaw bu buluşma süper oldu ama ben yine motürümle gelemedim
pazar günkü buluşmaya gelicem işallah motorumla. volkanı da alıcam yanıma
abi çok heveslendim hem arkadaşlar görsün hemde ben bi karşıya geçip motoru siftahlıyım
bende geldim abi süper oldu benim için de bir ilk sık sık yapalım diyecem amaq yusuf yemiyor çokkk soğukk
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
arkadaşlar sormayı unuttum. site girişinde 07 ocak 2007 buluşması adlı topice bakan oldu mu ? grileo, ben ve volkan gidicez. bizim kanaldan başka gelen olacak mı?
arkadaslar bende pazar günü ümmet abiyi geliboludan alıp önce kırklareli mt ile bulusup burada ögle yemegimizi yedikten sonra cay içmeye sogucak köyüne gecicez içimiz ısındıktan sonrada istanbul bulusmasına dogru yol alıcaz umarım yetişiriz...
ümmet abiyi istanbul mt ye ellerimle teslim ediyim...
deer_152 size şimdiden iyi eğlenceler. bizim yerimize de gez
aytaç abi sen motoru çıkarmassın yine arabayla gelirsin
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
video ve resimleri eklerim sizde eglenceye ortak olursunuz ben yarın önce kırklareli mt ye söz verdiğim sticker olayını cöziyim...
gelişim sürücü kursu sanırım bu kez beni kovar...
ohh ohh masallah topic senlendi gelen arkadaslara cok cok tesekkur ederim.pazara soz veremiyorum.selamlar
motociklet
gel gel niye gelemiyormuşsun..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
herkese tekrar slm.. cumartesi için topiğe bende birşey diyemiyorum geleneksel servis şenlikleri'ne katılacağım :D:D
haberleşiriz...
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
%50diyorum ben bu lafi bi yerden hatirliyorum veya gelmeye calisirim.
cevap/sende gelmeye calisirsan
halbuli motor donmuyor e-5 i tikkadi zx-:9R
motociklet
Buluşmanız eğlenceli gözüküyo gerçekten, bende gelmek istedim ama işten geç çıktım yaa, saat 8 de daha tuzladaydım
Ama!!! Büyük ihtimalle pazar bende fenerbahçede olucam (Allah'ım dileklerim kabul oldu fenerbahçede buluşuoz!!!) heyyooo heyoooo
Bzim volkan1111 nerelere kayboldu yahu?? Giderken onuda alıcam yaa
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)