bayramda gezi yok mu istanbullular ??????????
bayramda gezi yok mu istanbullular ??????????
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
günaydınistanbul..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
günaydın arkadaslar, günaydın tünal abi
herkese iyi akşamlar,selamlar sevgiler
İyi günler İstanbul
Günaydın güzel İstanbul, günaydın motor aşıkları, motor aşkı içime öyle işlemişki, şu an iş yerinin camından bakıyorum sarı hyosung gt 250 comet var inip motoru incelememek için kendimi zor tutuyorum.Kızacaklarını bile bile bi şekilde inmeyi düşünüyorum sigara molası fln diye inip bakıcam camdan bakıyorum surekli yoksa
slm mt istanbul şimdiden herkezin mübarek kurban bayramını kutlarım.Tüm sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk bir bayram diliyorum.
Lütfen bayramda daha dikkatli olalım malum yoğunluk ve sis.
....NE MUTLU [U][COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR][COLOR="White"][COLOR="Black"]'[/COLOR]ÜM[/COLOR][/U] DİYENE .... M.Kemal ATATÜRK.....
Herkese merhaba,
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oy-gezisi.html
Bayram gezimiz hazır
Kurban bayramınız kutlu olsun İstanbul............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tüm istanbul mt nin bayramını kutlar sağlık esenlik ve kazasız bir bayram geçirmenizi temenni ederim
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
tüm istanbul mt dosların mubarek kurban bayramını kutlar. sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bayramınız kutlu olsun istanbullularrrrrrrrrrrrrrrrrr vede türkiyemin güzel insanları
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kurban bayramızı en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk,ve huzur dilerim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
bayramınız mübarek olsun istanbul
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)