8 e kadar koyun sayıcam baska çare yok allahtan oturuyoruz yoksa cekilmezdi 8 e kadar ayakta dikilmek
Hayırlı günler arkadaşlar
Nöbet Kutsal Bir Görevdir Arkadaşlar İstanbul Sizle Gurur Duyuyor
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Çok yazık.. Hiç beklemediğim insanlardan hiç beklemediğim şeyler duyuyorum günlerdir, susuyorum kimse kırılmasın kimse üzülmesin die..
Bu bir kaza topici kimsenin borcunun harcının topici değil, borç harç özel konulardır birebirde görüşülür, alamıyomusun kardeşim ya zorla alırsın ya mahkemeye verir alırsın tüm yollar hepinize açık..
Gökçen konusuna gelince, çok eski tanımam Gökçeni ama bir insanı tanımak için çokta eski olmak gerek değil sanırım duygularını çok paylaşmak dinlemek anlamaya çalışmak.. Belkide biraz kendinden anlatmak..
Çok anlattı ama ne kadar dinedik, çok severdi konuşmayı ne kadar üzerine gittik.. Acaba yeterlimiydi.. hayır........
Abisini kaybetti, abisinden çok sevdiği birisinin festivale gitmek yerine şileye gittiği için beraber yüzerken gözlerinin önünde boğulmasını seyretti.. Böyle olsunmu istedi.. Hayırr....
Bi kısmımızın bundan haberi oldu bi kısmımızın olmadı, bu olaydan dolayı bunalıma girdi işe gidemedi kafasını dağıtıcak hibişey bulamadı.. Bastı gitti edirneye kimseyle konuşamadı.. KİM KONUŞUYORDUKİ ONUNLA???
Kimimiz küstmüştük saçma sapan sebeblerden kimimiz kendi başına bırakalım iyi gelir mantalitesi gibi saçma sapan mantalitelerle kendimimizi kandırırcasına yalnız bırakmadıkmı..?
Bu karadeniz turuna bile ailesi yalnızlığının içinde kaybolmasın uyku haplarıyla yaşamayı bıraksın die sesini çıkarmamışmıydı???
Yalnız neden bıraktık?? Neden gitme diyebilecek kada yakın olmadık...
Bunlar bizim suçlarımız, tanıyan herkezin suçu...
Artık bu topic de Gökçen in adını anmayalım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , Nur ve Huzur içinde uyusun..
Aykut la Ayşen, çok tanımadığım insanlar ama CAN.. Dün ilk ikişim 3-4 kişi kan vericek insanlar bulup Aşkın ı aramak oldu. Belki bişiler yapabilirizde Hayatta kalan iki insanın ağzından bi ALLAH RAZI OLSUN duası alırız die. Bu canı Allah vermiş anca gene O alır. Der ki; Yaratılan ı severim Yaratandan ötürü..
Her zaman adaletli ver merhametli kullarını sevmiştir yüce Rabbim..
Merhametli olun.. Kimseyi sevmek yada sevmemek zorunda değilsiniz.. Hiçkimsede bize kendisini zorla sevdiremez.
Lütfen polemiklerden çıkılsın artık her sorun kendi muhabeetinin içinde konuşulsun. Bu kaza topic ide, her kaza topic i gibi Aykutla Ayşen den haber alacağımız bi topic olarak seyrine devam etsin.
Lütfen..
Topic silindiği için buraya yazmayı uygun gördüm. Kırdımysam özür dilerim istanbul mt müdavimleri..
GKN MOTORS
nerde gezı var ben orda
r6 mız yokki bizde gezek
slm arkadaşlar
DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:
Günaydın Arkadaşlar Hepimiz için Güzel Bir Gün Olması Dileğiye
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Sorma neden niçin, herşey yalnızlıktan, bak bak bak bak; güzel bir gün ölmek için...
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)