Kim var kime oy vereceksin .Bundan öncekilerde aynı idi bunlarda aynı gelecek olanlarda aynı...
Kim var kime oy vereceksin .Bundan öncekilerde aynı idi bunlarda aynı gelecek olanlarda aynı...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
AMA BENİM BU MİLLETİM BUZDOLABINI ALIYOR SONRA OYUNU DA GOTURUYOR VERECEGI YERE VERIYOR YANI BU KONULAR GUNLUK GELISEN SEYLER DEGIL ZAMNLA OTURACK SEYLER ASIL MEVZU HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN SİYASİ KÜLTÜRE SAHİP OLMAYANLAR SİYASET YAPMASIN ASIL BU SAYEDE SECIME GIDERKEN HALK SADECE GUVEN TAZELEMEK ICIN ORADA YER ALSIN ayrıca kömür dağtmak bugune kadar hep vardı her genel ve yerel secımde aynı yola basvuruldu
dünya yı yağlamak lazım pas dan güzel dönmüyor:bounce:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Neyse Beyler Bizim işimiz siyaset değil Bu mevzulara lütfen girmeyelim ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
üzüntüden yazıyoruz abi ömrü yollarda gecen zavallı tırcılar öldü ne günahları vardı dinlenirken can verdiler bütün ölümler kötüdür sonucda da ama insan hayatı bu kadar ucuz olamaz
İyi bir yönetici olsunlar on iki milyonluk bir şehri yönetecek insanlara hizmet verecek kabiliyette ve konumda olsun lar rant için değil hizmet için var olsunlar kurdukları ekibi en iyi şekilde kursunlar hangi partiden olursa olsunlar biz ler için olsunlar beceremiyorlarsada cekip gitsinler istifa edecek ben bu işi beceremedim diyecek kadar da onurlu olsunlar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bugün hava iyi gibi ama ne olur bilinmez.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
abi işte alüminyumcuyu belediye başkanı olursa bu olur bu arada bim in yeni sahibi olan topçu bır ayda onlarca magaza acılısına sagladı hayırlı olsun
abi en kısa zamanda yağmurluk almam lazım.. her yağmurda binişimde sucuk oluyorum.. zaten montda yazlık fileli biliyosun soğuktan geberiyorum
Yarın sel fekaketine sebep olan yağmurun bir buçuk kat falası yağacakmış
Ben nacizene bir öneride bulunayım derimki tüm İstanbul halkı olark bulutların karşına gecip hep birlikte üfleyelim ki İstanbulun yoneticilerinin onurunu ve İstanbul halkını daha büyük bir felaketten kurtaralım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
revit düşünüyorum ama..
tam bilmiyorum du bakıyım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
REVIT :
Alt 65 Lira
Üst 152 Lira
REVIT Tulum Yağmurluk : 163 Lira
PROHELL Takım Yağmurluk : 85 Lira
Fiyatlar http://www.feyizoğlu.com.tr den alınmıştır..
nic in var kışlık montu. hem kendinden korumalıklı. kışlık içlikli ve kendinden balaklavalı. feyirozğlunda 180 liraya falan almıştım ben gayet memnunum. ne su ne hava. lakin sıcakta fırın yapıyor.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)