eywallah denk gelırse tanısmaya gelırım ama su arka lastik işini çozemedım bana biri yardımcı olursa cok sevınırım
eywallah denk gelırse tanısmaya gelırım ama su arka lastik işini çozemedım bana biri yardımcı olursa cok sevınırım
ya degstrmem gerekoyor fakat degıstırecek adam gıbı bı tamırcı bulamadım yanı kazıklıyolar be abi
valla su an degıstırmem gerekıyo yanı hazırım para konusunda uygun olanlardan bakacm artık burada aradım cozumu ve sabahdan bellı de bılgl toparlıyom cok sevınırım yardımcı olursan
dünya yı yağlamak lazım pas dan güzel dönmüyor:bounce:
pendik deyım
valla ben hergun musayıdım sana ne zaman uygun olursa takıp ederım senı şimdi den sagolasın
Günaydın İstanbul Mt .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın istanbul,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
gunaydın ıst mt sureklı elektrk kesıntısı yasanıyor yagmur pendıgı de esir almış durumda
Hayırlı günler arkadaşlar
Bu gün bana yağmur sorun teşkil etmiyor kendime izin verdim işe gitmedim
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
hayırlı iftarlar istanbul mt.kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Selamlar İstanbul
İstanbullular baya Olmuş.
Yaz hocam İstanbul evim Ataşehir(Küçükbakkalkoy) Okul maltepe Annanemler Erenköy
Babam Esenler Teyzelerim Çekmeköy Dayılar Üsküdar En yakın arkadaşlarımda samandra Yani Şu motora Kavuştukmu Her yerde Hazır ve Nazırım
Hayırlı Sahurlar İstanbul.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)