Aynen abi en rahatsızdım geçen hafta katılım yapamadım bu haftada biraz işler yoğunlaştı yanımdaki arkadaş izne çıkınca ben daraldım
Geçmiş olsun.Hım En kısa zamanda görüşürüz inşallah Erayım.İyi akşamlar Şimdilik çıkıyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın İstanbul Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın İstanbul Hayırlı ve ZAMSIZ günler dilerim
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın ist. mt hayırlı işler dilerim . Zamlara malesef alıştıkta zaten herkes şıkayetci ama kımse ses cıkarmıyor .
Bir ses ver bakalım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
selam istanbul MT.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.ara ara yağmur devam aman dikkat,virajlar kum çamur dolu. malesef Türkiye de yaşamak para ister,sabır ister.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Merhabalar ben yeniyim bu forumda motorumda yeni
Çinde yollar nasıldır bilmem ama istanbulda yollar felaket durumda. 150 zc aldım şimdiden arka jantta biraz yamulma olmuş. Acaba aldığımda mı böyleydi bir türlü anlayamadım.
Avcılara küçükçekmeceden sağ şeritte kaptırmış gidiyorum (60km rodaj mevzusu!) son anda bir çukur farkettim ama nafile bir anda motordan bağlantım koptu.
Motorda yeniyim ayrıca yollardaki çukurlar bonus gibi benim için hepsini topluyorum
Motorun taksitleri bitsin satıp japon malı bir scooter almayı düşünüyorum.
Herkese iyi akşamlar.
herkeze selam arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
nerdesin sen len akşam fındıklıdayız
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Günaydın İstanbul Mt.
günaydın millet..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)