Hoşbulduk hoşbulduk Ne var ne yok buralarda Birileri birilerine ziyarete i gidioyr=
Papucumu ters giydirirler, tüylerimin başkalarında olduğunu düşünürler, boş şarjörü doldururum, işimin motor kullanmak olduğu söylenir. :queen:
Eeee bizde böyle..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Genel toplanmalar tanışmalar ne zaman olur sizde Geziler toplantılar gezmeler vs...ler
Papucumu ters giydirirler, tüylerimin başkalarında olduğunu düşünürler, boş şarjörü doldururum, işimin motor kullanmak olduğu söylenir. :queen:
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Başta Cadımızla.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cadınız sizi seviyo korkut.......
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
.......................
beyler ben cıkar fındıklıda görüşürüz şindi aldığım bir haber yalovadan lukaz ve eşide gelmiş akşam bizle olucaklar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Tamamdır abi.
Mazeretiö var asabiyim ben
Legends may sLeep.. But they never diE..!
O sondaki ö aslında m olacaktı. Korkut'mak istememiştim seni pardon
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)