dün niye gelmedin bakim sen
bekle yakında bir şile yapıcaz
tünaydınlar efenimmm
mukavva kalın maliyeti yüksek abi ben sana kesegadından yapsam helvanı kaymakta bizden di ama sen istemiyosun saglık olsun
siz toplayın dagıtması benden söz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
serserilen bunlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
merhaba arkadaşlar. hala istanbul'dayım (şansımı zorluyorum yani). eğitimler bitti (ayrıntıları ve fotoları yarın eski bir başlıkta tekrar yazıcam-ilgilenenlere), bu akşam da kadıköydeyim. bir ara birkaç motosikletin toplandığını gördüm iskelenin karşı tarafındaki alanda. sonra birlikte ayrıldılar. var mı kimseler bu civarda; ya da mekanınız? ben bir süre osmanağa cami yakınındaki nargile dünyasında olacağım.
bu da olmazsa artık ehliyeti aldıktan sonra bir daha gelicem (bu arada bu hafta sonu istanbul çok sakin ve güzel göründü bana bilmem ne dersiniz?)
şimdiden iyi sabahlar; günaydınlar; merhabalar
Günaydın İstanbul mt
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
En azından İstanbuldan uzak biraz kafa dağıtmış uzun zaman görmediğin dosları görmüşündür bu bile yeter
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydın,herkese hayırlı işler dilerim,bundan sonra İstanbul Mt demiyeceğim,sadece Günaydın,korkut,ugurapay ve kuyucadısı diyeceğim
Hakikaten hep niyetlendim bende ve hep direkten döndü
İnşallah En kısa zamanda bir araya gelip görüşürüz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------
buda güzel
Sanada hayırlı günler hayırlı işler bol kazanclar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 AM ----------
Bu benzinin hali ne olacak ya 3,220 litre fiyatı cumartesi aldım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)