[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
iyi akşamlar istanbul mt
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sağolun arkadaşlar
benim agresif ve ağzı bozuk motor sürebileceğime güvenmeniz beni sevindirdi
şaka bi yana, aman arkadaşlar dikkat makas yapmamaya çalışın, ben pek beceremiyorum kendimi frenlemeyi ama, yinede dikkatliyimdir
kamikaze misali dalmam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın Sevgili İstanbullular
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Günaydınlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ulem yine geç kaldım,malum trafikherkese günaydınlar,hayırlı işler bol kazançlar,motorize ekibede kazasız sürüşler dilerim
herkeze günaydın güzel ülkemin güzel şehirinin insanları varmı başka bi istanbul
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Atın ölümü arpadan olsun diyosun yani...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
günaydın İstanbul MT ve arkadaşlar..
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
günaydın cümleten
Ooooo Mt kalabalık bugün.
kalabalık birazda yazan yok bu saatte
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
arkadaşlar bu hafta sonu kahvaltıya geliyomusunuz?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)