[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
Günaydın İstanbul mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
:rendee GÜNAYDIN İSTANBUL MT :rendee
Sizlere sağlıklı neşeli ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
celikgürsel adlı üyeden alıntı
Günaydın İstanbul MT kalçama yediğim iğneden sonra uyuyamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------
ohoooo millet uyuyo ya gerçi hava pek güzel değil
[COLOR="Lime"]dünyada tek gerçek var ![/COLOR] [COLOR="Red"]Motor[/COLOR][COLOR="Black"]um ve [/COLOR][COLOR="Red"]Ben[/COLOR] :P
Günaydın İstanbul MT.Herkese hayırlı günler.
karasahin arkadaşım sticker olayına ne diyorsun?
Merhaba.Sticker olayında ne mi diyorum?Oraya benim dediğim tarzda bir sticker yapıştırırsan senin için daha iyi olur.Demek istediğim şu şeffaf zeminli harfleri renkli olanlar varya dükkanların vitrinlerinde olanlar.Kağıt olanlara göre plastik olduğu için yağmura daha iyi dayanır.
transparanlığı varmı peki onların? yani mesela Türk bayrağı yaptıracağım. Hadi tamam zemin şeffaf yanlız bu şeffaflık Türk bayrağınada yansımasın? Sonra kaskın üstüne yapıştırınca alttan italyan bayrağı gözükmesin isterim
Teşekkürler karasahin
s.a Günaydın Cumleten İstanbul MT güzel bi pazar günü geçirmeniz dileğiyle
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
okadarını ben bilmem o tamamen sizin kabiliyetinize kalmış
bekleriz istanbula trafiğe kısa sürede alışırsın merak etme. bilmen gereken ilk kural şu
istanbul trafiğinde yol verilmez alınır. birileri seni görsün yol versin dersen akşama kadar beklersin haberin olsun
ben anlamadım bidaha anlatırmısın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Abla hoşgeldin.Umarım sınavın iyi geçmiştir.Benim şeffaf plastikten kastım hani şu dolmuşlarda yazan semt isimleri vardır ya harf harf o tarzda bir şey diyorum reklamcı-tabelacı tarzı yerlerde yapıyorlar istediğin renk ve şekillerde ancak fiyat konusunda hiç bir bilgim yok.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydın bol kazançlı günler saygılar kayseri mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
güaydın istanbulllllllll,herkese hayırlı işler bol kazançlar,kazasız keyifli sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)