@hakinen tabiki bunlar beni yıldırmaz satışı lamak için istyanbuldayım ama hala bi cevap alamadık bu nedenle hala istanbuldayım işim çıkmazsa bende ugrarım buluşmaya...
@myheart saol myheart başka buluşmalarda buluşmak dileğiyle
@hakinen tabiki bunlar beni yıldırmaz satışı lamak için istyanbuldayım ama hala bi cevap alamadık bu nedenle hala istanbuldayım işim çıkmazsa bende ugrarım buluşmaya...
@myheart saol myheart başka buluşmalarda buluşmak dileğiyle
hakinen şu an ofisteyim, dedim iki dakika uğrayıp neler konuşulmuş, muhabbetlere bi bakayım dedim. Gel demişsin gece mesaj atmışsın. Bugün bütün günümü aile ziyaretlerine ayırdım. Amcalar halalar teyzeler vs... motoru evde bırakıp dolmuşlarla haşır neşir vede sinir bir gün geçirmek zorundayım. nazik teklifin için teşekkürler. ( malum, ailevi sorumluluklar ve zorunluluklar )
Biz çalışalım hadi bugunde sen tatil yap yakışır... dicem ama ziyaretlerden tatilde yattı desene..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
deer 152 öncelikle geçmiş olsun, Bahar gibi katılımlar artacaktır kanaatindeyim bizler kalabalıklaştıkça başka gruplarlada kaynaşma olur ister istemez biz ipin ucunu bırakmıyalım.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
@beto_977 saolasın istanbula oldukça yakınız fırsat buldukça buluşmlara katılmaya gayret gösteririm...
Acaba benim 600. mesajda yazdıklarımı okuyan var mı? Varsa görüşlerini yazarlar mı acaba? Sanki yazdıklarım havada kalmış gibi geldi bana ama..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Çoğu insanda olan bir piskoloji herhalde kışın motor kullanmıyor buna tamamda siteyede girmiyor çoğu insan kışın
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
600. mesajdan kastın buysa kısında motora binilir bi buluşma varsa motorumla giderim başka bi topicte bir arkadaş boğaziçi köprüsünden ilk defa gecmiş bir de baktım istanbul mt den gecmeyen cok kişi var bu hafta sonu buluşulup toplu bir köprü geçişi düzenlenir köprünün her iki yakasındsa da güzel yerler var
evet kastım buydu valla bana herşey uyar yalnız uzak yerden geleceğim için yağmurdan hiç hoşlanmıyorum belirteyim dedim..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
slm kanka ben olcay yanar bakırköy bende yeni motorcuyum motor deneyimim eylül ayında basladı. ilk motorum bws100 canavar gibi su kıs aylarında piaggio X9 250 ariyorum iki kişilik aile motoru bu ay sonuda ehliyetimi alacagım yas 30 oldu bu arada.. ilk yardim kurslarina katilmak istiyorum ... mail : teksavasci@hotmail.com
kardesim ilk önce gecmiş olsun dikkat et biraz moto kullanırken. şimdi arkadasım ben oraya persembe gunu geldım cumartesi aksama kadar kımse cevap bile yazmadı bırak konusup bulusmayı... pazar ben tekrar dondum zaten istanbuluda pek fazla bilmiyorum yanii... neyse işte problem bende degildi yani kendinize iyi bakın...
ben olsam işimi gücümü bırakır tek basıma da olsa ilgilenirdim kendimle karıştırıyorm insanları sorun orada
listedesin adaşım
bu arada sevgili ressam dostum, sanatçı duyarlılığı ve kırılganlığını bilirim, çünkülüm ben de uzun zaman sanatla uğraştım ( 4 yıl tiyatro / kendimi bildim bileli de müzik... hala da bi rock grubunda bateri çalıyorum )... incindin, kırıldın, darıldın, içlendin, canın sıkıldı, moralin bozuldu.... biliyorum ve seni anlıyorum. ancak pazar günü arkadaşlar buluşmayı netleştirdiler. keşke sen sabah topiğe bi göz atsaydın... neyse, hata bizde diyelim; bidahaki sefere inşallah kendimizi affettiririz sana ... şööle mangalda kızarmış sucuklar falan; ne dersin
BEYAZ SHOW'a gitmek isteyenler parmak kaldırsın !
selam bende üsküdardan ışık ercan yaş 38 bir firmada ithalat dpartmanında çalışıyorum. doğma büyüme üsküdarlıyım beşiktaş hayatımın bir parçası yanlız yaşıyorum .motrumu sattım şuan için yok ama engeç ocak ayı sonu bir tane olacak . mt ist a fear factor un tavsiyesi ile üye oldum kendisine tekrar teşekkürler ama sitede varlığım birazcık daha eski .hepinize güzel sürüşlü günler dilerim .
yaşasın rüzgar kardeşliği
[İstanbul-MT] Genel Liste ;
1- fear_factor (Olcay Akgül) / Bahçeşehir/Esenkent /
2- roadcarver (Selçuk Öz) / Küçükçekmece /
3- tuqruL (Tuğrul Kara) / Gaziosmanpaşa /
4- kangoo (Serkan Yılmaz)/ Gaziosmanpaşa
5- GorkeM (Görkem Akyo)l / Levent
6- rainboss (Birol Halıcı) / Üsküdar / Yavuztürk
7- Edy (Erdem Kılıç) / Erenköy
8- kenandoner (Kenan Doner)
9- Ümmet Perkitan (ümmet perkitan)
10- Thunder79 (Barış Genç) / Kozyatağı
11- Obkavi (barış Kavi) / Çamlıca
12- Eyong (Olcay Avşar) / İkitelli ~ Levent
13- missimpreza (Kübr@ Türk)/ bahçelievler
14- ErTech ( Ertekin Er ) / Pendik
15- donniedarko ( Hasan Türkkan )/ Bakırköy[/quote]
16- beto_977 ( Bertan İnal ) / Beşiktaş
17- r@in ( A.Yağmur Tümay )/ Florya
18- bboy_iced ( Murat Demir ) / Bostancı-Kadıköy
19- cobalt / Kocamustafapaşa
20- Kastore ( M.Emre Ergenç ) / Sahrayıcedid-Kadıköy
21- redrose / Beşiktaş
22- hakinen/serkan pinarkusu/atakoy/bakirkoy
23- starsailor / Merter
24- sozerr ( sözer ayvazoğlu ) / Kartal
25- enis89(ENİS ZENGİN)İstanbul/Avcılar
26- ozturk_sertac (Sertaç ÖZTÜRK) Kozyatağı / Kadıköy
27- I3luee ( Ahmet Aycibin ) / 4.levent
28- karabatu (Bora Çetinkaya) / İkitelli-Kozyatağı-Kadıköy
29- burakoksuz ( burak öksüz ) / Acıbadem
30- mostwanted_57 ( Özgür Öztuğrul ) / Bostancı-Kadıköy
31- Volkan1111 (Volkan) Erenköy/İstanbul
32- alkanalaca / ( Alkan Alaca ) / Bahariye-Kadıköy
33- stok / Sedat Oymak / Bağcılar
34- maverick / Deniz / Erenköy
35- standart / Samet / B.Evler
36- grileo/ Ayhan YILMAZ / Zeytinburnu
37- deneter ( Güngör ) / Acıbadem
38- teflon ( yakup ) / Esenler
39- banistercaq (Eren Erdem) / Bahçeşehir
40- eh62 ( Beyhan Arslan ) / Üsküdar
41- august ( Ali Taşkın ) / Beylikdüzü
42- MUSTURAKİ- Mustafa / güneşli /bağcılar
43- YAMACAYIR28 ( ad soyad ? ) / G.O.Paşa
44- ChAgLaR ( Çağlar İLİ ) / Kozyatağı - Pendik
45- deer_152 ( Özgür Sezer ) / Saray
46- TEKTEKER_RAMÇO ( ad soyad ? ) / ?
47- ışık ercan ( Işık Ercan ) / Üsküdar
Işık üstadım, tekrar hoşgeldin
Arkadaşlar program koordinatörüyle tel.de görüştüm. Şubat ayının ilk iki haftası dahil stüdyo full çakılıymış! En fazla 20 davetiye verebilirim çünkü davetiyelerin büyük bölümünü üniversitelere ayırıyorlarmış...
ETKİNLİK KÜNYESİ :
Program : BEYAZ SHOW
Tarih : Şubat 2007 ( 3.veya 4.hafta / yada isteğe bağlı olarak Mart da olabilir, bunu biz belirleyeceğiz ).
Programa katılacak sanatçılar : fear_factor, halinen, grileo ( meşhur ara gazı üstadı, motosiklete uzun hava okutan erbab ) , cobalt ( son albümünü tanıtacak )
Kontenjan : 20 kişi
Beyaz Show'a Katılmak İçin Can Atanlar ;
1- teksavaşçı +1
2- ChAgLaR +1
3- hakinen
4- grileo +1
5- cobalt
6- fear_factor +1
7- obkavi +1
8-
9-
10-
son 8 kişi....
beni +1 olarak düzeltirmisin tek basima hatun yollamaz valla ...
Ustadım sağolasın ben dünden razıyım zaten bu işe beni çiftle ne olur ne olmaz tek gitmek olmaz...
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)