istanbul mt uyuyomu neredesiniz yahuu
istanbul mt uyuyomu neredesiniz yahuu
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
burdayız
sen anlat dinliyoruz biz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
slm arkadaşlar...
yeni kaydoldum ben istanbul şişli denim
hoşbulduk saol
merhabalar arkadaşlar hepinize bende aranıza yeni katıldım.şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum
arkadaşlar benide kırmızı kızımla;( ybr125)sitanbul mt ye kabul derseniz menun oluruz inş ilerde aktivitelerde buluşmak üzere diyorum
hoşgeldin dostum buluşmalara da bekleriz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Hala yeni yıl msjlarında kalmıŞız
Arkadaşlar havalar soğudu motora falanda binemiyoruz doğru düzgün geçen yağmurda motora binmiŞtim acele biyere gitmem lazımdı.. Yolda giderken acaba benden başka deli varmıdır motora binen dedim utançla sürüyodum.. O gün en az 10 tane motorlu gördüm ve anladımki tekrar motor Sürmek güzel bi hastalıkmış ve yağmur çamur dinlemio
[B] 34 EA 6?3?[/B]
İstanbul Kartal arkadaşlar aranıza yeni katıldım... Selamlar..........
istanbul gurubu diye bende bi bakim dedim 1. sayfayı okudum 2006 yılında yazılmış ilk yazı ....bide 101 i tıkladım arkadaşlıklar muhabbet kurulmuş ...merhaba ben mehmet..ist bayrampaşadan aranızda yeniyim...tanıtım kısmına kendimi tanıtan ilk yazımı yazdım sonra "motosiklet fotağrafları" kısmına motorumun resimlerini ekledim ...motorsiklet arkadaşlıkları bir başka olurmuş
herkeze selam ...;)
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
Selam arkadaşlar, Altunizade'den herkese merhaba!! Henüz forumda yeniyim ama İstanbul içi buluşmalara gelmek istiyorum, hepinize keyifli sürüşler!!
[B][COLOR="Red"]Freedom has two wheels...[/COLOR][/B]
Rüzgarı arkalarına aldılar
Ruhlarını özgür kıldılar
Koyuldular yollara
Bir güneş kentinde toplandılar
Aynı amaç için
Vurgulamaktı iki teker üstündeki kardeşliği
Almadılar aralarına elbette kalleşliği
Anlattılar yollara demir atların çığlıklarıyla
Bu birlikteliği
SÜRDÜLER ÖZGÜRLÜĞE
SÜRDÜLER KARDEŞÇE
SÜRDÜLER BİR OLMAK İÇİN
(HakSızlıqa uqrayan bi motorCuyu mutlaka koruyun.. hakSızsa yine koruyun :D !)
[B] 34 EA 6?3?[/B]
nerdesiniz arkadaşlar 8. oldu cadde sahile geldigim yoksunuz hıcbıyerde.hava guzel dıye atladım motora vardır bırılerı umuduyla.ben mı erken gelıyorum sız mı yer degiştirdiniz.buarada başkanım saygılar özledım walla hepinizi
selam arkaşlar yeni gelen dostlar sizlerde hoşgeldiniz
fuar davetiyelerini almak isteyen arkadaşlar buluşmamıza iştirak etsinler lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Selamlar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Acıbademde oturuyorum. Motosikletler konusunda çok acemiyim ve yardımlarınızı bekliyorum. Kendime dün ikinci el bir keeway 150 aldım. Hem ehliyetim yok hemde sürmeyi bilmiyorum. Bilmiyorum gurubun böyle bir etkinliği varmı ama bana bunu doğru düzgün sürmeyi öğretebilicek vakti olan bir üyesi varmı. trafiğe bir canavar olarak çıkmak istemiyorum :)) Kaskım vardı ama kendime bir mont ve bir dizlik almam lazım sanırım. bu konuda kadıköy civarında nereyi önerebilirsiniz. Tabi bir de branda malum daha kış bitmedi. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada ismim Giray.
Hoşgeldin Giray kardeş..
Kadıköyde otursaydım sana yardımcı olurdum ama avrupa yakasındayım malesef siteden biri mutlaka yardım edicektir merak etme..
Ve motorunu çok zamansız almışsın kullanmayıda bilmiyomuşsun artı ehliyetinde yok neden aldın anlamadım hediye geldi heralde ..
İlk işin bi ehliyet kursuna yazılmak olsun onların öğretecekleri bizim öğreteceklerimizden daha iyi olacağı kesin..
o şekil bi trafik polisine yakalansan hem motorun gider hemde hapis cezası bile var durumun çok vahim..
Bence ehliyet kursuna yazıl kadıköyde güzel kurslar var sitenin sağ üst köşesindede yazıyo 150 tlye ehliyet diye orayada bakabilirsin..
iyiforumlar
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)