tüm istanbuldaki arkadaşlarımızın mübarek bayramını en içten dileklerimle kutlarım
tüm istanbuldaki arkadaşlarımızın mübarek bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm istanbul mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara. adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tüm istanbul mt üyelerinin kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR. IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
fotolar çok güzel emeği geçenlere teşekkürler
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
STİGMATA resimler için teşekkürler...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
aranıza yeni katılmama rağmen baya bi zamandır siteyi takip ediyorumve bende aranızdayım artık
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
herkese slm uzun zamandır yoktum sözde bundan önceki mt buluşmasına gelcektik ama yalan oldu bidaki sefere olur inşallah..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Harika Fotolar, eline sağlık
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
fotograflar çok güzel olmuş teşekkürler. . .
Bende aranıza yeni katıldım.Bu arada İstanbul'da motorcular olarak buluşsak nasıl olur.Böyle bişeyi organize edecek kimse yok mu?
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.
İstanbul MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Sevgili istambul MT.. Grubumuzun yeni yılı kutlu, mutlu, kazasız belasız ve sağlık dolu olsun...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)