Selam ark. hepinize ben Ankara'dan Mert
siz İstanbul'lu dostlarımı rahatsız etmemin sebebi İstanbulda bi motosiklet beğenmem ve almak istememdir...
Bu konuda sizden fikir yardım ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edicem...
Beğendiğim motorun linki :
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...XQQdisplayitem
Bu motosikletin sahibi arkadaşımız mıdır?(forum üyesi)
Değilse yakınlarında olan bi büyüğümüz, abimiz, kardeşimiz, dostumuz varmıdır bakabilicek...
Malum ha diyince Ankara'dan gelip alınmaz motosiklet boşa gelmiş olamayalım hani herkesin vakti değerli sonuçta benim için bi vaktini ayırabilicek motosiklete bakabilicek biri olursa sevinirim...
Bir diğer husuta ben gayet sizden onay alırsam ki umarım
motosikleti alabilmek için Üsküdar'a gelmem gerek Ankaradan edindiğim bilgiler doğrultusunda trenle gelirsem Haydarpaşa garı yakınmış ordan gelebilirmişim... Daha basit bir yolu varmıdır ? başka bi tavsiyeniz ?
Alım-Satım vb. masrafı ne olur? Yanıma almam gereken ne vardır daha önce hiç alım-satım işlemi yapmadığım için soruyorum kusuruma bakmayın
Şimdiden teşekkürler aklıma gelen başka soru olursa size danışırım
Bu konuda yardımı olabilicek bi arkadaşımız yok sanırım
Kaza Anında Sizi Korur...
eee bu hafta neler yapıyoruz kursta
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
azmayın len bişiler öğrenin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba, bu yaz sonunda siteye üye oldum uzun zamandır ziyaret etmiyordum. Artık bugüne kısmetmiş diyelim.Bundan sonra sık sık ziyaret etmeye çalışıcam. Organizasyonlara beni de davet edip aranıza alırsanız mutlu olurum en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere. Hepinize iyi paylaşımlar.
Arkadaşlar merhaba kurban bayramı sebebiyle 7 aralık pazar günü istanbula gelicem 1 hafta kalmayı planlıyorum bu süre içerisinde sizlerlede görüşmek isterim ama nasıll ???
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
gel gel bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
buluşulcak yer detayları bunlar en kötü ara emini alsın seni bi yerden
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
İSTANBUL MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve KURBAN KES. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Her şeye kadir olan Yüce Rabbimiz, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle...Bursa MT
istanbul nerde büütün kardeşlerimin kurban bayramı mübarek olsun
kısmetse sabah namazına müteakip
EMİN in boynuzunu kıracaz
emini ankaraya gönderdik olummmmmmmmm.........
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Tüm istanbul Mt nin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım
istanbulMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
günaydın istanbul mt hepinizin bayramı mubarek olsun.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
kardeşim werdıgın lınkten ılana ulaşilmiyor.onun için ilan nosu olsun yazda bakayım ben
siz İstanbul'lu dostlarımı rahatsız etmemin sebebi İstanbulda bi motosiklet beğenmem ve almak istememdir...
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...Q displayitem
Değilse yakınlarında olan bi büyüğümüz, abimiz, kardeşimiz, dostumuz varmıdır bakabilicek...
Malum ha diyince Ankara'dan gelip alınmaz motosiklet boşa gelmiş olamayalım hani herkesin vakti değerli sonuçta benim için bi vaktini ayırabilicek motosiklete bakabilicek biri olursa sevinirim...
motosikleti alabilmek için Üsküdar'a gelmem gerek Ankaradan edindiğim bilgiler doğrultusunda trenle gelirsem Haydarpaşa garı yakınmış ordan gelebilirmişim... Daha basit bir yolu varmıdır ? başka bi tavsiyeniz ?
Alım-Satım vb. masrafı ne olur? Yanıma almam gereken ne vardır daha önce hiç alım-satım işlemi yapmadığım için soruyorum kusuruma bakmayın
ben olayım dedım ama ılan lınkı yanliş ılaşilmıyor ılana.sen ılna nosunıu wer kardeşim bana
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...Q displayitem
ben olayım dedım ama ılan lınkı yanliş ılaşilmıyor ılana.sen ılna nosunıu wer kardeşim bana
herkeze iii bayramlar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)