s.a. herkese bende bir istanbul lu olarak muhabbete ortak olmak istedim
150 ZC scooter mla aranızdayım bu çarşamba buluşmaya ne yazık ki
gelemiyorum çalışmak zorundayım giden arkadaşların mt yi en iyi şekilde
temsil ediceğinden şüphem yok başka programlarda buluşuruz inşallah. .
kazasız belasız . .
hey istanbullular yarın Tüyap Ambalaj Makinaları fuarına görevli olarak iş icabı geliyorum sizden gelecek olan varmı? motorsuz geliyorum malesef
düzeltme: sabaha karşı 6da yola çıkacağımdan cevap alamadığımdan aranızdan ayrılıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
heyyy ben de burdayım avcılardannn tekteker:)
geldim evet ve döndüm görevliydim fuarda bitince döndüm geri Eskişehir'e valla ben geldiğimde yağmur vardı. motorize kurye kardeşlerim yine çalışıyorlardı içim bi hoş oldu onları görünce.ben otobüsün içindeydim onlar en az 120 ile karayolundaydılar. hele o F.S.Mehmet köprüsünden geçen kuryeleri 14'ten sonra saymadım bir sürü turuncu MT-03 gördüm 2 tanesi bayandı saçları uçuyordu kaskın altından birisi sarı 2 tane goldwing gördüm 1 tane de emin değildim ama nexus 500 gibiydi güzel gidiyordu ama çok karışık trafiğiniz var. allah yardımcınız olsun hepinizin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Abi gecen sefer ki tophane buluşmasını kaçırdık bari bunu kaçırmayalım tarih bellimi.Umarım bu hafta olur havalarda güzel.BU sefer inşallah kaçırmam
Hangi Tophane buluşması artık? Bu saatten sonra Tophane buluşması özel davet, kırmızı halı, kuş sütü, Dıral Dede'nin düdük konçertosu, zümrüd-ü anka'nın yumurtasından omlet ikramı...vb olmadıkça biraz zor gerçekleşir. Ama kısa zamanda mutlaka sana uygun bir MT buluşması bulacaksındır, ona katılmaya bak.inyez1981 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Herkese selamlar, ben de artık istanbul mt takipçisiyim
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
herkesler hoşgelmiş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
selam herkeze
ben - ben sizofrenim
kendim - bende
suPer sonic orjin deli....
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)